Arora Motor-BORBİS Bisiklet Üretici+servis = Tüketici Mağduriyeti

29 Şubat 2024 16:36

Motosikletimi sıfır aldığımdan beri servis deneyimlerim olumsuz oldu. Huzur ve güven içinde kullanma fırsatım olmadı. Üretim kaynaklı bir arıza için servis ücreti ödemem gerekti, üretici ise bu duruma müdahale etmedi ve destek sağlamadı. Servisin yaptığı işlemden 500 km sonra daha ciddi bir arıza meydana geldi. Bu durumda da üretici tarafından herhangi bir yanıt alamadım ve sorunumla baş başa bırakıldım. Servise bıraktığım motosikleti bir çalışan izinsiz kullanmış ve yasaklı bir madde ile yakalanınca motosikletime el konulmuş. Arora Motor, Borbis Bisiklet ya da servisleri ve çalışanları konusunda olumlu bir deneyim yaşamadım. Marka ve servislerini önermiyorum. Garanti kapsamında hiçbir destek sağlanmadı. Tüketiciler, bilinen sorunlara karşı garanti desteği sağlayan ve bu konuda sorumluluk alan markaları tercih etmelidir. Garanti kapsamındaki bir arıza durumunda parça siparişi verilir ve yasal süreçler dahilinde işlem yapılır. Arızalı bir parça için '45 iş günü onarım süresi' gibi bahanelerle motosikletin serviste bekletilmesi ve 'fabrikada kontrol' gibi gerekçeler kabul edilemez. Servise güvenle bırakılan bir motosiklete zarar verilmesi, izinsiz kullanılması ve müşterinin mağdur edilmesi doğru değildir. Arora Motor veya Borbis Bisiklet ne ad altında olursa olsun, yaşadığım deneyimler nedeniyle memnuniyetsizliğimi ifade ediyorum.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Motor 5 Aydır Teslim Edilmiyor, Resmi Evrak Verilmiyor

11 Temmuz 2025 16:54

07 Temmuz 2024 23:41

Triumph Korlas Adını Duydun Mu Kaç Oradan

10 Ocak 2024 15:15
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 22:10

Duran Motor  İşini Düzgün Yapmıyor