09 Nisan 2024 20:50

Booking üzerinden roma'da bir hostel (roma experience hostel) rezervasyonu yaptım. Adrese gittiğimde kesinlikle fotoğraflarda gördüğümle alakası bile olmayan bir otel buldum. Bana kapısı olmayan bir oda verdiler (evet kapısı olmayan). İtiraz edince (yazın 42 derecesinde) kliması olmayan ama kapısı olan bir oda verdiler. En azından odanın kapısı var diye sıcaktan bayılmaya razı oldum ama bu sefer de kapının kolu yoktu (evet kapının kolu). Orası hostel değil ahırdan başka bir şey değil!

Para iadesi için aynı gün içinde Booking'e şikayet ettiğimde hostel ile iletişime geçmemi önerdiler. Hostel elbette cevap bile vermedi, neden versin ki?

Burada müşterinin arkasında durması gereken Booking. O hostel'i sonuçta Booking üzerinden satın aldım. Sattıkları yerin nasıl rezil olduğunu ve satın aldığım yer ile nasıl alakasının olmadığını fotoğraflarla hemen kanıtladım. Tamamen aldatmaca (scam) hostel için Booking bana para iadesi yapmalı, hostele de ödemeyi göndermemeliydi. Ancak ne otele bir yaptırım yaptı ne de bana para iadesi. Sadece yerleri satıyor, bu gibi scam durumlarda bile asla müşterinin arkasında durmuyor. Asla!

Booking bu hostel hakkında çok fazla şikayet almasına rağmen hala hostel'i satmaya devam ediyor. Bu rezil deneyimim için para iadesi talep ediyorum (£37.75 - confirmation number: 3711474069).

07 Mart 2024 12:15
Booking.cok' Un Paramızı İade Etmemesi
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 15:49
Booking.com Roma Seyahatimizi Kabusa Çevirdi!
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 18:30

Booking.com Hacklendi Ve Bizi Hackledi.

25 Ağustos 2023 14:48
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 20:24