İsmail sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2023 16:34
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Elektriği kesen arkadaşın skandal davranışından sonra nihayet dördüncü gün sorunumuz çözüldü. Bu süreçte maddi manevi zarara uğradık ve bunun sorumlusu bu hatayı yapan arkadaştır. Umarım gerekli uyarıları yaparsınız. Geç de olsa sorunun çözülüşü için teşekkür ederiz. Ve umarız ki buna benzer skandal bir hata tekrarlanmaz. İyi çalışmalar.”

01.12.2023 günü elektriğimiz yanlışlıkla kesilmiş. Üst komşumuz apartmandan yeni ayrıldı. Muhtemelen onun aboneliğini kapatacakları yerde bizimkini kapatmışlar. 21. Yüzyılda böyle bir skandala imza atan ve 3 gündür elektriksiz kalmamıza neden olan arkadaşı ve o arkadaşın çalıştığı ck Boğaziçi elektriği tebrik ederim. Böyle bir saçmalığı kolay kolay kimse yapamazdı. Otomatik ödeme talimatı ile her gelen faturamızı zamanında ödememize rağmen hizmet konusunda abonesini bir kurum nasıl mağdur eder pes doğrusu. Cuma gecesi 186 yı aradık. Durumu anlattık. Acil bilgisi ile durumu çözeceklerini söylediler. Cumartesi sabahı bir daha aradık yine aynı yanıt ve cumartesi aksamı yine aradık yine aynı yanıtı aldık. Çözüm falan olmadı. Buzdolabındaki başta et ürünlerimiz olmak üzere birçok ürünümüz sayenizde çöp oldu. Yetmezmiş gibi şu aralık ayında buz gibi suyla duş almak zorunda kaldık. Yine aynı şekilde telefonlarımızı şarj edemedik. İletişim kopukluğu yaşadık ve işe geç kaldık. İnternetimiz kullanılamaz hale geldi. Uğradığımız maddi ve manevi zararın karşılanmayacağını çok iyi biliyoruz. Böyle kötü bir hizmet kalitesi olan bir kurumdan bir beklentimiz de olamaz. Ekonomik kriz içinde yüksek enflasyonla mücadele ettiğimiz şu dönemde sizin hatanız yüzünden çöp olan 1500 2000 TL lik gıdalarımızın da sizin açınızdan bir önemi olduğunu düşünmüyoruz. Borcunu zamanında ödeyen insanlara karşı yaptığınız bu hareket büyük bir saygısızlık. Nasıl borç zamanı paranızı almak için bildirim gönderiyorsanız. Verdiğimiz para karşılığında almamız gereken hizmeti de düzgünce işinize saygı göstererek lütfen geri verin. İnsanları mağdur etmeye hakkınız yok. Ayrıca buna neden olan sorumsuzca işini yanlış yapan çalışma arkadaşınıza da gerekli işlemleri yaparsınız umarım.

04 Aralık 2023 16:39 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın İsmail Y., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

04 Aralık 2023 20:16

Şikayetimiz sonucunda çözüm üretildi. Bizimle iletişime geçen müşteri temsilcisi ( şu an adını anımsayamıyorum) Fazlasıyla ilgilendi ve yardımcı olmaya çalıştı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

04 Aralık 2023 20:19

05 Aralık 2023 09:12

Sayın İsmail Y., Memnuniyetiniz bizim için değerlidir. Sürdürülebilir bir iyileşme sağlanması için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Liza sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 14:50
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 17:14

02 Mayıs 2024 08:38
CK Boğaziçi Elektrik Mağduriyeti Ve Elektrik Kesintisi
Seyhmus sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 23:23
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Elektrik Aboneliğim Bilgim Dışında İptal Edildi, Elektriksiz Kaldım!

15 Eylül 2025 15:46