Kübra sonucu yetersiz buldu

05 Eylül 2023 17:35

Estee Lauder marka müşterisiyim. Boyner Cevahir'de istediğim renk ve stok olmadığından, müşteri temsilcisi tarafından Bobbi Brown markasına yönlendirildim. Dudak kalemi ile ruj aldım. Estee Lauder firmasına bağlı olduğundan güvenmiştim. Fakat dudak kalemini kullanınca, daha doğrusu kuruluktan dolayı kullanamadığımı görünce (kaygan ve rahat sürülmediğinden dolayı) kalitesiz veya sorunlu ürün olduğunu anladım. Aynısı ruj içinde geçerli, ne bir nem var, ne rahat sürülme, ne bir güzel durma parasına uygun bir kalite yoktu maalesef. Her iki üründe, ağızda dağılıyor bulaşıyordu öte yandan. Ürünleri kozmetik sitesinden check yaptığımda, son kullanma tarihlerinin 2020 yılı olduğunu gördüm. Sorun ürünlerin kalitesizliği mi yoksa son kullanım tarihlerinin geçmiş olması mı bilemiyorum. Tek bildiğim 1250 TL'min ve vaktimin çöpe gittiği! Bobbi Brown Müşteri hizmetlerine durumu ilettiğimde direkt klasik inceleme sürecine dahil etmek istediler beni. Herkes bilir ki bugüne kadar incelemeye gidip de sorunlu çıkan bir ürün bulunamamıştır. Çünkü TR'de incelemeyi size zaten ürünü satan, insafına kaldığınız firma yapacaktır. Kendilerine bununla gel git uğraşamayacağımı, sonuç itibariyle distribütörlüğünü yaptıkları bir sürü markanın müşterisi olduğumu ve Bobbi Brown ürünlerinden memnuniyetsizliğimi dikkate almalarını söylememe rağmen, müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma olmadıklarını gösterdiler. Hatta daha önce, aveda şampuanların'da yaşadığım bir problemle alakalı olan şikayetimde bana hatırlatılıp, sorunlu müşteri olduğum algısı ile sindirilmeye bile çalıştım. Herkes ürünü kullanabilmek ve parasının karşılığını üründe bulmak ister. Öyle olmasa, bu kadar para vermeme ne gerek var? Verdiysem kalite ararım. Ürünü değişim veya iade İstediğinizde sorunlu müşteri, Eğer susar ve zararı kabullenirseniz saf ve arzu ettikleri müşteri olunuyor sanırım. Mağazalara stok kontrolü yapan çalışanları işini düzgün yapsaydı da, memnun olduğum Estee Lauder ürünlerinden alsaydım ve hiç uğraşmasaydım. Mesela aynı gün Estee Lauder göz kalemi aldım tek kelime mükemmel! Yıllardır her markalarını kullandığımı ve marka müşterileri olduğumun farkında olmalarına rağmen yardımcı olmadılar. Estee Lauder ürünlerle değişim ya da iademi hemen sağlayacaklarına, sorunlu müşteri muamelesi yaptılar! Anladım ki Bobbi Brown ile Estee Lauder aynı fiyatta da satılsa kaliteleri asla aynı değil! Belli ki bu markayı ayakta tutmak için, sattıkları her müşteri kar. Müşteri Pes ettirme politikası uyguluyorlar.

Kübra
Kübra
05 Eylül 2023 17:40

Diğer guerlain vs tüm kaliteli markaların tam aksine bu firmanın yetkililerine ulaşamıyorsunuz, olur da ulaşırsanız sonuç alamıyor yine müşteri hizmetleri ile geçiştiriliyor ve saygısız muamele görüyorsunuz. Normalde bu tip durumlarda, ürününün arkasında duran markalar, müşteri profiline göre davranırlar. Hemen marka direktörü bölge operasyon sorumlusu tarafından aranırsınız ve size anında yardımcı olurlar.

Estee Lauder İlgisizliği!

30 Ocak 2025 16:01
Estee Lauder İlgisizliği!

20 Kasım 2024 20:48
Estee Lauder Ciltte Şişlik Ve Kaşıntı Yapan Ürünler
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Estee Lauder Ürünlerinde Güven Sorunu

10 Ocak 2025 14:52
Estee Lauder Ürünlerinde Güven Sorunu
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 15:42
Estee Lauder Ürünlerinde Güven Sorunu Ve Hayal Kırıklığı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kiehls Ürünleri Cildimi Mahvetti

Ayşe