Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Borusan BMW'ye Yakışmıyor!

10 Temmuz 2024 21:30

BMW'nin neredeyse en üst modeli 2023 model BMW marka ix M60 modelini satın aldım. Aracın kataloğunda yazan, Almanya, İtalya, İngiltere ve tüm Avrupa ülkelerinde kullanılan my BMW uygulaması ve Connect Drive uygulaması çalışmıyor ve BMW, sorun olarak BDDK'nın 2019 yılında yani 5 yıl önce almış olduğu bir kararı savunuyor. Yapması gereken sadece araçlarda bulunan e-sim özelliğini aktif hale getirmek. Diğer markalar bu özellikleri kullanmasına rağmen, BMW/Borusan yatırım yapmamak için bu özellikleri açmıyor ve araçları satarken de bu özelliklerin çalışmadığını söylemiyor.

16 Temmuz 2024 19:26

BMW ıx serisi için tüm Avrupa, İngiltere ve Amerika da idrive 8.5 yazılımını neredeyse 1 yıldan fazla süredir kullanıyor ama ne hikmetse biz Türkiye'de kullanamıyoruz. Borusan yetkililerini aradım yaklaşık 3 hafta cevap vermediler, son aradığımda ise Almanya yeni bir yazılım geliştiriyor ama ne zaman geleceğini bilmiyoruz diye topu taca attılar. Yalanın bu kadarı fazla çünkü bu yazılım yaklaşık 1 yıl önce geliştirilmiş ve tüm Avrupa kullanıyor.

Ek
profile profile
11 Temmuz 2024 08:53 (Şikayetten 11 saat sonra)

16 Temmuz 2024 19:40

Beni henüz hiç kimse aramadı

Umut
Umut

Çok haklısınız bizde 2023 model ix 50e aldık fakat zaten altyapısı mevcut olan bir özellik sadece BMW'nin Türk GSM operatörleriyle anlaşmasını geç yapmasından dolayı çalışmıyor ki bunu BMW istese kesinlikle halledebileceği bir şey. ( sim kartlarının şasi numarasına işlenmesi vb. Gibi evrak, kayıt işleri ) bu markaya yakışmıyor

BMW Connected Drive Özelliği Türkiye'de Kullanılamıyor

Kerem