Bmw7.40 Sıkıntısı Borusan Malına Sahip Çıkmıyor

Talip
16 Haziran 2023 15:26

BMW 7.40 araç aldım, hibrit 2021 model aracım yaklaşık 1 yıldır yağ eksiltiyor. İlave yağ koyuyorduk. Servise gittik, 'yağ neden eksiltiyor, bu böyle olmamalı' dedik. Öncesinde araçlar büyük motor bakıma yakıt eksiltme yapabilir demişlerdi, biz de normal gördük fakat yine aynı ekranda 'araca 1 litre yağ ilave edin' yazısı çıktı. Bu sefer servisi aradık, yine aynı şekilde 'bakıma yakın yapabilir' dediler. Yağ ilave ettik, bakıma gittik ve aracı detaylı bakıma almalarını istedik. Turbo bozulmuş dediler.

Araç 1 yıldan fazla bir zaman arızalı, garantisi bitince gerçek ortaya çıktı. İyi niyet garantisine sokmalarını talep ettik, fakat Borusan araca sahip çıkmıyor. Aracımız serviste günlerdir hurda halinde bekliyor. Ben BMW binicisiydim, 12 yıldır x6 vardı, sattım. 430 bin euro'ya aldığım araç hurdaya döndü, Borusan sahip çıkmıyor. Bilinmesini isterim, mağdur oldum. Milyon tl verdim ama paramla sıkıntı satın aldım.

23 Haziran 2023 14:19

BMW markasından ve Borusan'dan şikayetçiyim Türkiye ve Türk kullanıcılarına karşı negatif ayrımcılık yapılıyor yaklaşıl bir aydır ürettikleri araç modelinde kronik hata olmasına rağmen araçlarına sahip çıkmıyorlar 7.40 son model hibrit araçlarda kronik hata var araçların piyasadan toplanması gerekiyor tüm kullanıcılara duyurulur günlerdir aracım serviste ilgi yok arayan yok aracımın serviste güvencesi yok milyon liralar verdiğimiz halde yaşadığım mağduriyet çok fazla paramla dert aldım kendime önceden bu marka güvenliydi ben 15 yıllık BMW kullanıcısıyım son 2 yılda markanın hala güven kaybettiğini tüm kullanıcı arkadaşlarım söylüyor mağduriyetimin ve markanın çöküşünü tüm kullanıcıların bilmesini istiyorum BMW 7.40 son model aracı terk ettim bıraktım kendime başka marka araç aldım milyon zarar ettim BMW alacaklara sesleniyorum sakın iyi düşünün iyi araştırın

16 Haziran 2023 15:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Ağustos 2023 13:32

Değerli Talip S., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

Ahmet sonuçtan çok memnun

Borusan Avcılar - İkame Araç Sorunu

Ahmet
13 Ağustos 2024 13:11
"Borusan Avcılar servis çalışanı Necat Bey çok yardımcı oldu. Destekleriyle süreç tersine döndü ve aracım planlanandan daha erken bana teslim edildi. Kendisine çok teşekkür ederim."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Turbo Arızası Ve Servis Sorunları

Onur
16 Ekim 2024 00:59
Gürkan sonuçtan çok memnun

Gürkan
14 Eylül 2024 12:35
"Garanti kapsamında olan ve aylardır ateşleme arızası devam eden aracımın arızası BMW ye şikayet edilmesinden 10 gün sonra tamamen giderildi. Borusan Samandıra servisi aylardır çözemediği sorunu BMW 'nin müdahil olmasıyla mucizevi bir şekilde (! ) halletti. BMW pişmanlık değildir, profesyonelliğe yakışmayan zihniyetle servis hizmeti veren servis / ustalar pişmanlıktır. Ayrıca aracın uzatılmış garantisi kapsamında arıza tespiti/ giderilmesi için serviste kaldığı yaklaşık 2 (iki) aylık sürenin garanti süresine eklenmesi talebime, defalarca arayıp talepte bulunmamam rağmen, olumlu ya da olumsuz bir kez bile dönüş yapmayan Borusan Otodan hala bir cevap bekliyorum."
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
18 Eylül 2024 07:25