BMW Servis Ağı ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

03 Ekim 2024 11:31

Merhabalar,
BMW tutkunu olarak 1 senedir kullandığım x1 aracından ziyade servis kısmındaki yetersizlikten dolayı tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Premium bir araç markasının bu kadar amatör bir servis ağı olmamalı.
1 yıldır yaşadığım sorunlara ek olarak yaklaşık 10 gün önce Borusan Adana-Mersin yetkili servisini bakım randevusunu aradım 10 gündür ne randevu veren var ne arayan var ne soran var.
Bu konuda özellikle Adana-Mersin Borusan servis danışmanı sıfatlı H**** bey e oldukça sitemliyim. Kendisini servis danışmanı olarak tanımlıyor ama bence çok amatör ve işe müşteriye saygısı olmayan bir beyefendi.
Bu yüzden bu markayı tercih edecek arkadaşlar 1000 kere düşünsün saygılarımla...

03 Ekim 2024 12:18 (Şikayetten 47 dakika sonra)

07 Ekim 2024 10:54

İlgili birimler beni aradı yetkili kişi ile görüşmek istiyorum dedim görüşemedik tabi. Hala sonuç yok aracım garajda 1 haftadır kullanamıyorum

21 Ekim 2024 15:01

Bugün oldu ve hala arayan soran yok

10 Mayıs 2024 18:15
Gonca sonuçtan memnun

Gonca
13 Aralık 2023 17:32
"İkame araç desteği için teşekkürler..."

BMW 320i G20 Modelde Kronik Su Pompası Arızası Ve Yetkili Servis İlgisizliği

Ali
16 Temmuz 2025 18:54
bmw-320i-g20-modelde-kronik-su-pompasi-arizasi-ve-yetkili-servis-ilgisizligi-1.jpg
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1: Güvenlik Sorunları Ve Borusan'ın İlgisizliği

Zeynep
04 Ocak 2025 13:51
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Borusan'da Bakım Süreci Ve İkame Araç Sorunu

Egemen