Emre sonuçtan çok memnun

BMW İ5 Silecek Suyu Sorunu

04 Mayıs 2024 04:06
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunun tamamen yanlış ifade edilmesinden dolayı böyle bir şikayet oluşturmuştum. Borusan Oto yetkili servisi tarafından telefon görüşmesi ile sorun çözüldü. Kaput açılıyor, su ilave edip devam edebiliyoruz. Teşekkür ederim”

BMW marka i5 aracın silecek suyunu servis harici dolduramıyoruz. Böyle bir saçmalık olabilir mi. Uzun yolda silecek suyu bitince servisi nerede bulacağım. Kaputu açmak yasak, açsak da kapatamıyoruz. Bir çok elektrikli araca kullanan biri olarak böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. Lütfen alırken bunları bilerek alın.

06 Mayıs 2024 08:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

07 Mayıs 2024 15:39

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Silecek Sorunu Çözülmüyor, Yüksek Ücret Talebi

02 Ocak 2024 19:21
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
27 Mayıs 2024 09:50
"BMW Borusan ve BMW Bursa burmota çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim özellikle Güler hanımın ilgi ve çözüme ulaştırmasındaki çabası içinde teşekkürler"