BMW F30 Kronik Sorunları: Fitil Çatlaması Ve Silecek Renk Değişimi

BMW F30 Kronik Sorunları: Fitil Çatlaması Ve Silecek Renk Değişimi
11 Kasım 2024 19:021.925
Yunus'un Teşekkür Mesajı
Parçaları Borusan otomotiv Almanya'dan getirdi ve şikayetim takribi 30 günde çözüldü BMW markasına, Borusan Otomotive ve tüm bu süreçte bana yardımcı olan Bursa Teknik Oto 3'e teşekkür ederim.

2012 model BMW F30 3.20d kullanıcısıyım. Aracımın kaput altında kalan fitil kısmı çatlamış ve parçalanmış durumda. Bu durum amacı su sızıntısını önlemek olan parçanın görevini yerine getirememesine yol açıyor. İkinci durum sileceği tutan kol da aynı şekilde rengini yitiriyor, siyah olması gereken parça zamanla yavaş yavaş beyazlıyor ve yedek parçası bulunamıyor. Biraz araştırdığımda bu iki durumun da tüm F30 araçlarda kronik olduğunu öğrendim. Aracımı kapalı garajda muhafaza edip hiçbir kullanıcı hatası olmamasına rağmen bu şekilde hem kozmetik hem de önemlisi işlevsel kusurların olması özellikle Premium bir marka olan BMW için hiç iç açıcı bir durum değil. Kendini kanıtlamış bir marka olan BMW'nin bu durumdan muzdarip olacağını ve gereken işlemlerin tarafıma yapılmasını rica ediyorum.

12 Kasım 2024 09:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

10 Aralık 2024 11:01

Değerli Yunus T., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

26 Aralık 2024 16:16

Yunus
28 Aralık 2024 23:33

2 Haziran 2025 10:161.418

"Teşekkür ederim."

BMW F30 Ön Cam Fitilinde Kronik Deformasyon Ve Garanti Talebi

15 Mayıs 2025 09:561.417

"İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim"

19 Eylül 2025 18:431.006

"Yaklaşık 12 yıldır BMW marka araca biniyorum. Sorun çözümü konusunda Premium marka gibi hissettirdiğini bir kez daha gösterdi. Çözüm hızı ve yaklaşımları konusunda teşekkür ediyorum. Marka kalitesi olduğu kadar satış sonrası hizmet konusunda da her zaman standartları çok yüksek bir firma."

6 Mart 2025 09:211.689

"Bursa Teknik oto Melehat hanım a çok teşekkür ederim sorunum ile ilgilendiği için"

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed