Burakcan sonuçtan hiç memnun değil

BMW F20 Kronik Kapı Kilidi Sorunu

07 Eylül 2023 15:39

2013 Model BMW F20 kasa aracımda hiçbir sebep olmadan sağ ön kapı kilidi çalışmamaya başladı. Bu sorunu araştırdığımda kronik bir sorun olduğunu ve bu sitede de bir çok şikayet kaydı olduğunu gördüm. Burada benimle aynı marka model araçların kapı kilitleri Borusan servislerinde ücretsiz şekilde değiştirilmesine rağmen, benim başvurumda böyle bir işlemin olmadığı söylendi. Ya buradaki o kadar insan yalan beyanda bulunmuş, ya da benimle görüşen yetkili doğru bilgi aktarmıyor. Kronik sorun olan bu parçanın ücretsiz değişimi hakkında yardım talep ediyorum.

07 Eylül 2023 15:54 (Şikayetten 15 dakika sonra)

19 Eylül 2023 18:02

Bana ulaşılıp detaylar sorulmasına rağmen çözüm noktasında hiçbir şey yapılmadı.

Kemal sonuçtan çok memnun

Kemal
01 Eylül 2023 23:44
"BMW Teknik oto sayesinde yarı ücretli problemimi çözdü teşekkürler."

Dinçer
26 Şubat 2024 00:32
Sertaç sonuçtan memnun

Sertaç
10 Nisan 2024 10:37
"Müşterinin yaşadığı sorun ve deneyim ile ilgilenildiği ve giderilmeye çalışıldığı için teşekkür ederim. Aracının arkasında olduğu ve müşteri deneyimine önem verdiği sürece BMW markasını değiştirmeyi düşünmüyorum."

BMW F20 Kapı Açılmama Sorunu

Erman
28 Şubat 2024 01:09
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

BMW Kapı Kilidi Sorunu Tekrarlandı: Güvenlik Ve Konfor Zedeleniyor

Çağrı