BMW F10'un Bitmeyen Kronik Eziyetleri

BMW F10'un Bitmeyen Kronik Eziyetleri
Burak
02 Haziran 2024 23:50

İstanbul'da yaşıyorum ve iç mimarım. Tam 9 ay emek verdiğim, onaylanan projem için imzaya, sözleşmeye giderken 2014 model BMW 520i benzinli ve 185.000 kilometrede olan aracımda bir uyarı belirdi. Araştırmalarım sonucunda, çok sayıda kişinin aynı sorunla karşılaştığını ancak bilinçsizce sanki BMW sahibi olmanın kanunu budur, sanayiden çıkarmaz gibi bir yaklaşımla konuştuğunu görüyorum. Ben Çin malı bir araç kullanmıyorum ve bu durumu kabul etmiyorum. Araç arızası yüzünden görüşmeye gidemedim ve 2 milyon lira kaybettim. BMW'nin bu durumu normal olarak kabul etmesini kabullenmeyeceğim ve tüm yasal haklarımı kullanacağım. İnsanların 'BMW alıyorsan arızayı kabullenmek zorundasın' yaklaşımını anlamıyorum. Hani dünya markasıydı? Yıllarca BMW ve Mercedes kullanmış bir insanım ama hep bunu BMW'de yaşıyor olmak beni çileden çıkarıyor. Üstelik araçla yaşadığım ilk sorun değil; devir daim arızası, şanzıman soğutucusu gibi bir dizi kronik problem de yaşadık. Ama artık yeter, dava açıp hakkımı arayacağım. Kronik bir hata olduğunu düşünüyorum ve aynı arızayı yaşayan 7 kişiyle daha ulaşıp görüştüm. Hepsini şahit olarak gösterip bilirkişi raporu da alacağım. Acilen BMW yetkili servisi tarafından iletişime geçilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde bu sefer vazgeçmeyeceğim ve adaletin tecelli edeceğinden en ufak şüphem yok.

profile profile
03 Haziran 2024 07:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

Yorumlar (5)

Muhsin
Muhsin

Merhaba çözüm bulabildiniz mi bende aynı sorun var ama bulamıyoruz

Akgün
Akgün
Şikayeti Çözüldü

Ben de de aynı problem var. Şanzıman revize oldu mekatronik ve beyin değişti eşanjör değişti vites değişti aklınıza gelmeyen daha bir çok şey yapıldı şimdi de can arızası var diyorlar tesisatta kopukluk varmış ne hikmetse 1 ay bir şey yok bir yapınca 2 gün vites yok sonra düzeliyor

Hakan
Hakan

Ne kadar masrafınız oldu bu sorunlara?

Halil
Halil

Aynı sorunu bende yaşıyorum acaba nedeni çözümü neymiş

Hasan
Hasan

Bende de aynı sorun var çözüm için ne yaptınız

Doğan sonuçtan çok memnun

Doğan
24 Haziran 2024 10:55
BMW Her Aracında Görülen Cam Plastiği
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
25 Nisan 2025 13:45