Emre sonuçtan çok memnun

Bmw Acil Yardım Pil Uyarısı

04 Nisan 2023 17:09
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetime göstermiş oldukları ilgi ve sundukları makul çözümden dolayı Musluoğlu BMW'dan Zeynep Hanım'a ve Borusan'a teşekkür ederim.”

Sitede mesaj ileten birçok kişide olduğu gibi benim de 2017 model x1 aracımda acil yardım sisteminin pili uyarı veriyor. Bugün yetkili serviste görüştüğümde pilin değişmesi gerektiğini ve bunun da, servis indirimim olmasına rağmen, 4800 TL bir ücreti olduğunu bildirdiler. Bilindiği üzere acil yardım sistemi Türkiye'de aktif değil ve asla kullanamayacağım bir sistem için 4800 TL ödemek istemiyorum. Madem ki bu sistemin devre dışı bırakılmasına karar verildi, BMW Türkiye olarak, belki bir yazılım güncellemesi ile, bu sistemi devre dışı bırakmanızı beklerdim. Hatta müşterilerinizin tercihi dışında gerçekleşen bu olay için bahsettiğim hizmeti ücretsiz vermenizi dilerdim.

04 Nisan 2023 17:14 (Şikayetten 5 dakika sonra)

07 Nisan 2023 11:09

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Plugin Araçta Tahrik Arızası Ve Yetersiz Servis Çözümü!

Çağlar
04 Ağustos 2025 16:40