Aysu sonuçtan çok memnun

BMW Acil Çağrı Sistemi Hatası Km Bilgisi Görünmüyor

Aysu
09 Şubat 2024 12:33

2019 model BMW 3.20i aracımda sürekli acil çağrı sistem hatası uyarısı alıyorum. Bu uyarı ekrana geldiğinde aracın km bilgisi okunamıyor ve bu sebepten dolayı aracım muayene sokamıyorum.
Türkiye 'de kullanılamayan bu sistem için pil değişimi neden yapayım. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen her seferinde yetkili servise yönlendirilerek pil değişimi için astronomik rakamlarda ücret talep edildi.
Verilemeyen hizmetin bedelini neden ödemek zorundayım. Sistemi kullanmıyorum pil almak zorunda da değilim fakat aracımın km menüsüne giremiyorum. Bu çok ciddi bir sorundur. BMW markası kullanıcı tarafından kaynaklanmayan bu sorunu ücretsiz tamir etmek zorunda değil midir?

09 Şubat 2024 12:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merve sonuçtan çok memnun

Merve
18 Eylül 2023 13:11
"Sorun giderildi, teşekkürler"
Mücahit sonuçtan çok memnun

Mücahit
04 Aralık 2024 17:29
"Sorunum çözüldü, Erenler Auto mesut bey'e teşekkür ederiz."
Alim sonuçtan çok memnun

BMW Acil Çağrı Sistemi Hatası Ve Pil Değişimi Sorunu

Alim
25 Şubat 2025 20:15
"Güliz hanım ve servis danışmanı Ayhan beye çok teşekkür ederim birebir çok ilgilendiler aracımla sorunun kaynağı tespit edildi onarımı sağlanacak. Süreçle ilgili sürekli bilgilendirme yapılıyor ilgi ve alakalarından dolayı tekrar teşekkür ederim."
BMW Acil Çağrı Sistemi Hatası Ve Pil Değişimi Sorunu