BMW 316i Kronik Sorun

28 Ağustos 2024 17:38

BMW 316i 2013 model arabamda su eksiltme ve yağ yakma sorunu var. Bir türlü çözüm bulamıyorum. Nereye gittiysen bir çözüm bulamadım. Her 2000 km'de 1 litre yağ istiyor ve şimdi de Herhangi bir kaça olmamasına rağmen su kaçağı olmaya başladı. BMW ye yakışmıyor

26 Ekim 2024 16:37

Arabam 2013 model BMW 316i. Arabamda rpt arızası çıkıyor. Boğaz kelebeği arızalı dediler. Bu konuda ne yapabilirim. Görselleri atıyorum. İstop ettikten sonra düzeliyor sonra bir daha aynı arızayı veriyor. Bakımları her şeyini zamanında yaptım. Bu konu hakkında bilgisi olan v

24 Ekim 2024 12:36

Arabam BMW 316i. 2013 model. Lastik hasar göstergesi (rpa) arızası veriyor. Kaybolup yine çıkıyor. Nedeni nedir? Ve bu arızadan dolayı tam sürüş mümkün değil arızası veriyor. Arabayı durdurunca geçiyor. Biraz hareket edince tekrar aynı arızayı veriyor?

28 Ağustos 2024 17:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Yusuf
Yusuf

Dostum su kabına o kadar su konmaz bir de nf antifriz kullanman lazım ben sorunu öyle çözdüm düzeldi ama 2000 binde 1 litre yağ yakıyor onun çözümünü bulamadım ama herkes subob lastiklerinden diyor motor açılacak diyor başka yöntem bulacağım yağı kalınlaştırcam

D. Ali
D. Ali

Sorununuz çözüldü mü? Bende de aynı şikayet var

Su motorunu değiştir

Samet sonuçtan hiç memnun değil

BMW N13 Motorlarda Kronik Yağ Yakma Sorunu

Samet
23 Mart 2025 09:51

BMW 3.16i Sürekli Yağ Eksiltme Sorunu Moralimi Bozuyor

Abuzer
30 Haziran 2025 10:45
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

BMW'nin Kronik Yağ Yakma Sorunu

Yıldız