Metin sonuçtan hiç memnun değil

BMW 2016 F30 320i Şansızlığın Bu Kadarı

Metin
10 Ekim 2023 09:15

Antalya Kosiflerden 2016 yılında 320i Sport Line Plus satın aldım. Ve aracın başına gelmeyen kalmadı.
1-Araç 5 km sonra aracın kliması çalışmadı ve servise giriş yaptım.
2-Araç 300 km'de iken 80 km'de direksiyon titremesi ile servise giriş yaptım.
3-Araç 500 km'de rölantide o kadar çok titriyor ki aracın içerisinde beşik gibi sallanıyoruz. Servisin cevabı bu motorda kayış değil zincir kullanılmış.
4-Araçta 1200 km'de 120 km giderken aşırı derecede direksiyon sertleşmesi oldu. Hiçbir uyarı ve arıza kodu olmadan direksiyon kutusu değişti.
5-Araç 35000 km'de turbo hortumu yırtıldı.
6-Araç 45000 km'de Isparta yolunda piston eritti.
7-Araç 65000 km'de yağ soğutucu arızası sonucu şanzımana su aldı. Şanzıman yapıldı.
8-Araç 98000 km'de Afyon'da conta yaktı.
Şimdi büyük bir güven ile bir BMW araç alıyorsunuz, araç daha 100000 km olmadan başına gelmedik kalmıyor.

10 Ekim 2023 09:23 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Lezgin sonuçtan hiç memnun değil

BMW Yetkili Serviste Uzayan Onarım Süreci, İhmalkar Yaklaşım Ve Müşteri Mağduriyeti

Lezgin
07 Temmuz 15:02
bmw-yetkili-serviste-uzayan-onarim-sureci-ihmalkar-yaklasim-ve-musteri-magduriyeti-5.pdf
bmw-yetkili-serviste-uzayan-onarim-sureci-ihmalkar-yaklasim-ve-musteri-magduriyeti-4.docx
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır BMW 520i’de Tekrarlayan Arıza Ve Mağduriyet

Harun
24 Haziran 18:37
Sıfır BMW 520i’de Tekrarlayan Arıza Ve Mağduriyet
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet
05 Ocak 14:30