Zonguldak Blue Diamond Güzellik Merkezi'nde Yaşadığım Sorunlar!

22 Ağustos 2024 08:22

Zonguldak Blue Diamond Güzellik Merkezi'ne gidiyorum. İlk başladığımda Instagram üzerinden indirimli diye başladım. Orada iki bölgelik kısmı kendileri kafalarına göre yazdılar. Ben girdiğim her seansı not aldım. Seanslarım bitince tekrar rötuş için paket aldım, beni ikna etmek için her şartı kabul ettiler. Çalışanlar sürekli değiştiği için gelen danışanlardan haberleri yok, üslupları da aşırı çirkin. Benim not alarak girdiğim seansları inkar ediyorlar.

02 Kasım 2024 21:15

Merhaba, daha önce yazmıştım. Zonguldak Blue Diamond merkezinden paket almıştım. Paket aldığımda 8+2 olan seanslarımı 'başlık değiştirdik' diyerek artık 8 oldu dediler. Her aradığımda farklı kişilerle muhatap oluyorum. Kimsenin kimseden haberi yok, geçen ay da aynısını yaptılar, 'paketiniz bitti' dediler. Yüzüme kaç defa telefon kapattılar. Hizmetten asla memnun değilim. Gittiğime, gideceğime pişman oldum. Herkese de anlatacağım. Paramızla rezil oluyoruz. Paket satana kadar yalvar yakar ikna çabaları, paket sattıktan sonra yüzümüze bakmıyorlar. Sözleşme var elimde, sözleşmede seansları 8 yazıyorlar ama ikna etmek için sözlü olarak 8+2 diyorlar. Ücretimi iade etmelerini istiyorum.

22 Ağustos 2023 18:35
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Güzellik Merkezi Çalışanların Üslupsuzluğu Ve Müşteriye Zorla Ürün Satmak

22 Ağustos 2023 01:08
Merve sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 13:15

20 Temmuz 2023 11:44