Yasemin sonuçtan memnun

Bls International İspanya Vizesi Hala Sonuçlanmadı

30 Haziran 2024 16:44

31 Mayıs 2024 tarihinde bls İstanbul'dan İspanya için turistik vize başvurumu yaptım. Seyahat tarihim 2 Temmuz 2024 ve pasaportum hala tarafıma ulaşmadı. Defalarca aramama rağmen asla ulaşamıyorum. Bu senaryoda pasaportumun seyahat tarihime yetişmesinin mümkün olmayacağını ve konu ile ilgili ne yapmam gerektiğini belirten bir mail attım ve işlem sürecimin hala devam etmekte olduğunu söyleyen bir mail ile geri dönüş yaptılar. Ardından durumumu tekrardan açıklayan bir mail attım ve herhangi bir cevap alamadım. Bugün 30 Haziran 2024 ve maalesef ki yarın uçak biletlerimi ve otel rezervasyonumu iptal etmek durumunda kalacağım aksi takdirde tüm param yanacak. Konu ile ilgili acilen bir çözüm talep etmekteyim. Başvurum üzerinden 15 iş günü ve 31 gün geçmiştir, bu durumda büyük bir mağduriyet yaşamaktayım. Ulaşım/konaklama iptali durumunda da normal bir zamanda vizem olumsuz sonuçlanacaktır ancak şu anki durumda tarafımdan kaynaklanan hiçbir hata bulunmamaktadır. Daha önce böyle bir durum yaşayan ve çözüme ulaşan var ise yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Yorumlar (18)

Rose
Rose

Yasemin Hanım son durumunuz nedir? Pasaportunuza ulaşabildiniz mi? Süreç nasıl ilerledi veya ilerliyor?

Yasemin

Merhaba evet geldi ancak seyahat tarihimden sonra geldi, yine de 6 ay verdiler. Sanırım bir yoğunlukları var. Ben 2-3 haftalık iletişime geçmeye çalışma çabamın sonucunda en son telefon ile ulaşmıştım. Tarihin geçtiğini belirttiğimde kısa bir süre içerisinde pasaportumu yolladılar. Umarım sizin de çözülür iyi günler.

Damla

Merhaba bir geri dönüş oldu mu?

Sema

Merhaba Yasemin hanım, vizenizden haber var mı acaba? Benim hala haber yok...

Merhaba Sema Hanım, maalesef yok

Bir haber yok mu acaba?

Maalesef yok

Sema

Ben de 31 Mayıs'da İstanbul'dan başvurdum ve uçuşum 3 Temmuz'da. Konsolosluğa mail attım ve defalarca aradım ama asla cevap alamıyorum. BLS'de açmıyor. Sizinle aynı soruların cevaplarını merak ediyorum ben de. Eğer herhangi bir bilgiye ulaşırsanız buradan bizimle de paylaşır mısınız?

Damla

Neris hanım merhaba, bir dönüş oldu mu acaba size?

Yasemin

Merhabalar, maalesef çok üzücü bir durum. Hala hiçbir haber yok, maillere de geri dönüş yapmıyorlar. Seyahatim 2-9 Temmuz tarihlerindeydi. Nasıl bir sonuçla pasaportum gelecek merak ediyorum. Çok büyük mağduriyet yaşattılar.

Neris
Neris

Sema Hanım, Yasemin Hanım, Yaşadığınız süreç için çok üzgünüm. Biz de eşimle benzer bir durumdayız. Uçağımız 8 Temmuz'da ve başvurumuzu 30.05.24 tarihinde yapmıştık. Hala süreç konsoloslukta gözüküyor. Mail atmamıza rağmen hiçbir şekilde geri dönüş alamadık. Sizlerin son durumunu merak ediyoruz. Yazarsanız çok sevinirim.

Yasemin

Maalesef Sema Hanım hiçbir haber veya geri dönüş yok. Bu sabah da mail attım ama maalesef cevap vermiyorlar. Biletlerimi ve otelimi de iptal ettim artık ne yapacağım bilmiyorum

Sema

Merhaba Yasemin Hanım, aynı gün başvurmuşuz, benimki de hala sonuçlanmadı... Yarın uçağım var ama haber yok... :(

Yasemin

Evet "Mağduriyetimin giderilmesi ve vize başvurumun bir an önce sonuçlandırılması hususunda acilen geri dönüşlerinizi rica ederim." Yazmıştım ancak bir geri dönüş yok bildiğiniz gibi

Oğuz

Mailde hızlandırılması ile ricada bulundunuz mu acaba?

Yasemin

Evet maalesef bizim gibi çok kişi var sanırım. Tabii bir gelişme olursa mutlaka paylaşacağım. Umarım sizinki de çözülür.

Oğuz

Maili konsolosluğa mı yoksa Bls ye mi attınız?

Yasemin

BLS'ye attım. [email protected] mailine.

Nurbanu sonucu yetersiz buldu

Vize Başvurumuzun Durumu Belirsiz Pasaportlarımız Konsoloslukta Kaldı

23 Temmuz 2025 13:53
vize-basvurumuzun-durumu-belirsiz-pasaportlarimiz-konsoloslukta-kaldi-2.jpg
vize-basvurumuzun-durumu-belirsiz-pasaportlarimiz-konsoloslukta-kaldi-1.jpg

BLS International 35 Gündür Gelmeyen Vize Bls İstanbul ( İspanya )

16 Eylül 2024 16:08