BLS International 35 Gündür Gelmeyen Vize Bls İstanbul ( İspanya )

16 Eylül 2024 16:08

13.08.2024 tarihinde İstanbul bls ofisinden İspanya için vize başvurusundan bulunduk. Aradan geçen 5 hafta sürede vize hala sonuçlanmadı. Ay sonunda başka bir ülkeye seyahatim olacak. Mecbur ikinci pasaportumu çıkarmak durumundayım zira yetişmeyecek gibi görünüyor. İnsanları bu kadar bekletmek böyle bir kuruma yakışıyor mu anlamıyorum. İkinci pasaportum için ek ücret, ay sonu diğer ülkeye aldığım vize hepsi yanacak. Bugün bu durumun bize kaybettirdiği 15-20 bin tl arası. Yazık, çok yazık.

28 Eylül 2024 17:28

28.09.2024 tarihi itibari ile pasaportum geldi. 48. Günde yani.

Yorumlar (5)

Sema
Sema

Burak bey pasaportunuz geldi mi

Burak

Maalesef. Ve yakın sürede de geleceğini sanmıyorum. Benim başvurumdan 20 gün önceki başvurulara bile dönülmemiş henüz.

Mr Pınar
Mr Pınar

Ben Temmuz sonunda başvurdum bugün konsolosluk yeni işleme almış bir aydan uzun süredir konsolosluktaydı bu hafta içinde ulaşacak umuyorum seyahat tarihine göre yapıyorlar ama sanıyorum ki 30-35 güne çıkar genel olarak da çok nadir benim seyahatim Kasım ayında belki ondan bu kadar uzun sürdü ama genel 40 gün gibi duruyor ortalama

Berker
Berker

Ben 7 ağustosta başvurdum halen haber yok, kasımda gidice inşallah gelir :)

Burak

Benimde İspanya seyahatim Kasım ayında ama, başka ülkelere de gideceğim, sıkıntım bu maalesef ;)

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

BLS International Bls Pasaportumu Kuryeye Vermiyor

27 Ağustos 2024 13:48