Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Blaupunkt BLHS01 Ürününün Batarya Sorunu Ve Servis Eksikliği!

16 Ekim 2024 12:58
Oğuzhan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgiliniz için teşekkür ediyorum”

Blaupunkt BLHS01 marka BİM'den aldığım ürünün bataryası bozuldu ve servisten ücretli talep ettiğimde bataryanın ellerinde olmadığını söylediler. 'Bekleyin, kısa sürede çözeceğiz' değil, 'ellerinde yokmuş, ne haliniz varsa görün' diyorlar. 1 yıllık makine çöp oldu. Şu an batarya bu ya, en önemli ve en çok deforme olan parçalardan. Yedek parça yok, servis yok, müşteri memnuniyeti yok. Kalite, parça teminiyle paraleldir, kalite yok. Dava edeceğim. 2023 üretimi bir malzemeye yedek parça üretmek, temin etmek zorundasınız.

16 Ekim 2024 13:17 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Blaupunkt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

16 Ekim 2024 13:20

Verdiğiniz çağrı merkeziyle görüştüm zaten mail attırdılar ve batarya yok diyerek mağdur ettiler 2023 yapımı ürünün yedek parçası yok filtre arıyorum yok batarya arıyorum yok

16 Ekim 2024 13:57

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

16 Ekim 2024 14:38

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

29 Kasım 2024 11:28

İlgiliniz için teşekkür ediyorum

Canan sonuçtan çok memnun

Blaupunkt Dikey Süpürge Arızası

19 Mart 2024 06:03
"11 Kasım2023 yılında BİM mağazasından Blaupunkt marka dikey süpürge almıştım. Ancak arızalandı ve bende buradan şikayetimi markaya iletmiştim. Öncelikle bu süreçte yardımlarından dolayı şikayet var platformuna teşekkür ediyorum. Daha sonra blaupunkt firmasından arayarak cihazla alakalı benimle hemen iletişime geçen Burhan beye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sorun en kısa zamanda çözüldü. Hassasiyetiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim. Sağ olun.🙏"
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
08 Ekim 2023 13:50