Tuncay sonuçtan çok memnun

Bitlo Kampanyasında Kaybolan Coinler

17 Kasım 2024 11:57
Tuncay'ın Teşekkür Mesajı
“Bitloya temsilci arkadaşa ve şikayetvar.com a teşekkürler ederim”

2 Ağustos 2024 de Bitlo kripto varlık uygulaması, kampanya adı altında sınırlı sayıda üye olan herkesin hesabına 1000 TL yatırdı. Arzu ettiğiniz coini alabilirsiniz denildi. Kar ederseniz karınız sizin, zarar edersek 1000 TL'ye kadar zaten onların verdiği bedava para olduğu için bir sorun olmuyordu. Ben de üye oldum.

Hesabıma yüklendi ve ben de pepe coin aldım. İlk başlarda biraz düştü, 200 lira gibi zarar yazdı ama şu an 17 Kasım itibariyle pepe coin 2 katına çıktı. Yani 1000 TL kârda olmam lazımken şu an hesabımda ne öyle bir coin var ne de para var. İşlem geçmişime baktığımda ise coin alışım ve komisyonlara kadar gözüküyor ama kendilerine verdikleri 1 hafta sonra çekmişler veya satmışlar. Satış bile yazmıyor, kendi yaptıkları işlemlerde kampanya yazıyor.

Yani üye olduktan belli bir süre sonra verdiklerini geri almışlar. Sadece amaçları insanları üye yapmak. İnternette bir sürü Bitlo ile ilgili milyon dolarlık haberler var.

17 Kasım 2024 11:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Tuncay Bey, Şikayetinize neden olan konu hakkında destek temsilcimiz en kısa sürede sizi bilgilendirecektir. Bitlo'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

17 Kasım 2024 12:26

Gizem hanım sağ olsun hemen geri dönüş yaptı Geri dönüşleri şu şekilde Biz ewet o tarihte 1000 TL kampanyası yaptık Ama bu kampanyanın sadece 7 gün geçerli olduğunu söylediler Bende dedim ki kampanyayı koca koca puntolarla belirtip 7 gün olduğunu neden normal yazdınız Oda yetmedi kampanyanın 7 gün olduğunu Bilerek üye olan olan birisi 7 gün içinde üye olmazsan 1000 TL alamazsın kampanyadan yararlanamazsın diye anlar Siz 7 gün içinde bu 1000 TL yi geri çekeceğinizi Belirtin bakın bakalım kimse üye oluyor mu size 7 gün içinde 1000 TL nin üzerine kim ne kazanıcakta kâr edebilirki zaten

03 Ocak 2025 16:57

Bitloya temsilci arkadaşa ve şikayetvar.com a teşekkürler ederim

22 Ocak 2025 20:54

Samet
17 Ağustos 2024 14:53
Bitlo Uygulamasında Yaşanan Para Kaybı Sorunu
Cm A.k.k sonuçtan hiç memnun değil

Bitlo Uygulamasında Yaşadığım Para Çekme Sorunu

Cm A.k.k
13 Ağustos 2024 12:26
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Kripto Alım-Satımda Yüksek Komisyon Kesintisi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme!

30 Haziran 2025 11:50
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Arda
12 Ekim 2024 10:21
Bitlo'nun Vaat Edilen Referans Ödüllerini Yatırmaması
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 10:33
Bitlo'nun Kampanya Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı