Cm A.k.k sonuçtan hiç memnun değil

Bitlo Uygulamasında Yaşadığım Para Çekme Sorunu

13 Ağustos 2024 12:26

Sayın y***** ö**** youtube.com yayınlarını her gün izleyen biri olarak, hem sponsoru olan ve reklamlarında 1000 TL kampanyası olduğunu belirten, 1000 TL'nin üzerinde bir bakiyeniz olursa kalan tutarı çekebilirsiniz yazıyordu. Coin, Bitcoin ya da bu tür yatırım araçlarından hiç anlamayan biri olarak Bitlo uygulamasını yükledim.

Sonra alım satım yazan yere basarak seçtim, aldım, sattım, başka bir şey aldım. En son satışımdan sonra bakiyem 1.465 TL idi. Ben de 1000 liranın üzerine kalan kısmı, kampanyada belirtildiği şekilde banka hesabıma çekmek istedim. Fakat en az 1 TL bile olsa yatırım yapmam gerektiği yazıyordu. Bitlo a. Ş. Canlı destek hattına danıştım, oradaki bayan da aynı şeyi söyledi. Ben de 10 TL yatırdım ve 465 TL'yi hesabıma çektim.

Fakat 2 gün önce çocuklarımla birlikte şehir dışında olan eşime acil bir durum için fast ile para göndermek istediğimde yanlışlıkla Bitlo a. Ş. Hesabına 200 TL göndermişim. Dedim ki olsun, nasılsa çekerim tekrar gönderirim eşime. Bir de girdim Bitlo a. Ş. Uygulaması hesabıma, "hesabınızdan para çekme işlemi durduruldu" uyarısını gördüm. Defalarca denedim, Bitlo a. Ş. Canlı desteğe bağlandım. Yetkili olduğunu iddia eden bir bayan, "hesabınızda bir coin 2 kez satış yapılmış, bu yüzden hesabınızdaki parayı çekemezsiniz" dedi.

Şimdi arkadaş, bu işlerden anlamayan biri olarak beni kampanyanıza davet edeceksiniz, ben de 1000 liranın üzeri sizin karınız olursa çekebilirsiniz diyeceksiniz, ben çekince suçlu olacağım. Bir kişi sizin uygulamanızda bir coini mükerrer satabiliyorsa (ki ben bunun böyle olduğunu bilmiyordum bile), eğer 460 TL değil de 1 milyon tl olsaydı ne yapacaktınız? Siz aslında bana bu hatayı yaptığım için ödül vermelisiniz. Rakam çok küçük olduğu ve uygulamanızdaki büyük bir hatayı size bildirdiğim için.

Sonuç olarak, bu sizin uygulamanızın ve Bitlo a. Ş.'nin sorunudur. Bu işlerden hiç anlamayan kişileri uygulamanıza davet edip sonra da siz bize borçlandınız demek nedir? Uygulamanız doğru çalışmıyorsa bu da Bitlo a. Ş.'nin sorunudur.

Bitlo a. Ş. Hesabınıza yanlışlıkla göndermiş olduğum 200 TL'nin ivedilikle hesabıma iade edilmesini rica ediyorum. Sorunu çözerseniz sevinirim. 3 gün oldu çözmediler. Paramı iade etmediler.

13 Ağustos 2024 12:32 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetinize neden olan konu hakkında destek temsilcimiz en kısa sürede sizi bilgilendirecektir. Bitlo'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

13 Ağustos 2024 14:44

13 Ağustos 2024 14:51
bitlo-uygulamasinda-yasadigim-para-cekme-sorunu-1.jpg

Beni bilgilendirmek için aramayın. Paramı çekebilmem için uygulamanıza hesabıma çekim izni verin. Başka bir talebim yok...

13 Ağustos 2024 18:35

Aradı Bitlo a. S. Den bir bayan, siz borçlusunuz bize diyor. Sizin yani Bitlo a. Ş. Firmasının ve uygulamasının kendi hatası nı coin işlerinde. Hiç anlamayan, uygulamaya davet edilen Bitlo tarafından bir de borçlu çıkarılması. Vallahi pes. Tüm sosyal mecralarda isminizi bu konu ile ilgili göreceksiniz. Emin olun Bitlo yetkilileri.

24 Ağustos 2024 22:34
29 Ağustos 2024 10:35
bitlo-uygulamasinda-yasadigim-para-cekme-sorunu-1.jpg

Bitlo aş denen şirket, coinle alakası olmayan insanları 1000 Tl veriyoruz kazanın " 1000 TL üzeri sizin " diyerek davet ettikleri bir birey olarak kendi uygulamalarının hatasını bana yüklediler beni borçlu çıkardılar. Bana bu hatayı ortaya yanlışlıkla dahi olsa çıkardığım için teşekkür edecekleri yerde, benim 200 TL parama el koydu, çekmek istediğimde engelliyorlar. Siz önce uygulamanızı şirketinizi derleyin düzenleyin hatasız hale getirin insanları sonra davet edin. Ben coin le ilgili ne kadar cahilsem, sizde bu uygulama ve coin le ilgili o kadar amatörsunuz. Profesyonel değilsiniz.! Paramı derhal çekebilmemi sağlayın.

Bitlo Hesap Kapatma Ve Para İade Sürecindeki Sorunlar

Bitlo Borsası Kampanya Yalanı

Samet
17 Ağustos 2024 14:53
Bitlo Uygulamasında Yaşanan Para Kaybı Sorunu
Vaah sonuçtan hiç memnun değil

Bitlo Hesabım Sebepsiz Kapatıldı, Param İade Edilmiyor

Vaah
31 Mayıs 2025 22:25
Bitlo Hesabım Sebepsiz Kapatıldı, Param İade Edilmiyor
Tuncay sonuçtan çok memnun

Tuncay
17 Kasım 2024 11:57
"Bitloya temsilci arkadaşa ve şikayetvar.com a teşekkürler ederim"