Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bitay'da Müşteri Hizmetleri Krizi

Bitay'da Müşteri Hizmetleri Krizi
Ömer
31 Ekim 2024 16:07

Bitay müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Para çekemiyorum, kripto para transferi yapamıyorum. Hesabımda bulunan BTTC'yi satamıyorum, çekemiyorum. Mesaj yazıyorum, cevap yok. CİMER'e yazdım, ilgilenen olmadı. Beyan ettikleri adreste de hizmet yok. CEO yatıyor. Acil yardım.

27 Kasım 2024 12:55

Bitay teknoloji faaliyetleri durdurdu insanlar mağdur müşteri hizmetleri telefon artık kapalı devlet yok böyle bir bir ülkede yaşıyoruz yazıklar olsun hani kuruluşunda sanayi ve teknoloji bakanlığın desteği ile açılmıştı bizim ülkede devlet kurumları böyle şirketleri destekliyor görünüyor aylarda mesaj yazıyorum cevap yok CİMER'e yazdım cevap yok müşteri hizmetleri zaten yok nasıl olacak acil bitay teknoloji denen çetenin dönüşünü bekliyorum

1732701353640.bitay-dolandirici.docx
22 Kasım 2024 05:52

Bitay teknoloji tarafından hesabımda bulunan bttc bittorrent el konuldu satış yapamıyorum çekimi yapamıyorum çağrı merkezi telefonları açmıyor mail dönüş yok savcılığa suç duyurusunda bulunacağım ben böyle bir firma görmedim acil destek., bitay borsasında

Ek
21 Kasım 2024 06:35

Bitay kripto para borsasında hesabımda hesabımda kripto transfer yapamıyorum çekemiyorum satamıyorum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum mail atamıyorum daha zaten mailde de cevap yok tam bir fiyasko aylardı hep aynı belirlemiş oldukları adreste öyle bir firma yok görünürde sözde hom ofis çalışıyorlar yerli firmalar ber bat

Ek
21 Kasım 2024 05:24

Bitay teknoloji bitay kripto borsası müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor hesabımda bulunan bttc coin toplam bakiyede var kullanılan bakiyede sıfır görünüyor satamıyorum çekemiyorum müşteri hizmetlerine mail atamıyorum bu zarar ne olacak bunlar sözde dürüst bir firmaydı teknoloji bakanlığın destekleriyle açılmıştı bu demek ki nerede Türk firma varsa kaçacaksın

profile profile

Bitay Kripto Paramı Çekemiyorum Ve Kimseye Ulaşamıyorum

Memet
26 Temmuz 01:24
Bitay Kripto Paramı Çekemiyorum Ve Kimseye Ulaşamıyorum
Atilla sonuçtan çok memnun

Atilla
12 Aralık 2023 13:28
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
19 Ağustos 2024 17:01
Bitay Kripto Para Borsası
İbarahim sonuçtan hiç memnun değil

İbarahim
08 Mayıs 2024 10:30
Bitay Kripto Para Borsası Paramı Ödemiyor
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
24 Mayıs 2024 13:48