İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bitay Para Çekme Sıkıntısı

İbrahim
11 Nisan 2024 17:20

Para çekim işlemi gerçekleştiremiyorum. 45 gün oldu. Aradığımda 'para hesabınıza en kısa süre içinde yatacak' deniyor ama 45 gün geçmesine rağmen hala yatırılmadı. Her aradığımda aynı şeyler söyleniyor: 'İki saat içinde dönüş yapacağız.' denilip aranmıyor. Kötü bir uygulama, çözüm sunulmuyor. Bizi mağdur ediyorlar, paramıza el koydular.

23 Nisan 2024 21:02

Bitay borsasından para çekim yaptım yetmiş gün oldu hale para hesabıma yansıtılması müşteri temsilcisi telefonlarınıza bakmıyor yetmiş gündür arıyorum açmıyorlar iki defa açtılar gin içinde yatırılacak denildi ama yatırılmadı Bitay artık ya paramı yatırın ya da arayın yeter

Ek
16 Nisan 2024 20:54

İki ay oldu Bitay'dan para çekim yaptım hale parayı hesaba yatırmadılar ariyoeuz telefonlara cevap verilmiyor iki saat geçiyor arıyoruz kendilinden kapanıyor size döneceğiz diyorlar dönmüyorlar bitay dolanciricidir kesinlikle paranızı yatırmayın paranızı vermiyorlar yatırılırken sorun yok hemen hesaba geçiyor çekim zamanı iki üç dört ay bekletiyorlar yeter artık bitay kötü bir borsadır kesinlikle itibar etmeyin

profile profile

Melisa
16 Ocak 2024 09:00
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
09 Mart 2024 10:31
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
25 Aralık 2023 21:41