Bitay Çekim İşlemi Param Hesabıma Geçmedi

16 Temmuz 2024 20:38

08 Ağustos 2024 20:13

Kaç gün oldu para hesabıma geçmedi sürekli olarak telefonlar meşgul paramızı gasp ediyorlar yardımcı olmanızı istiyorum esra hanım bizim için sorunu çözerse sevinirim üç kuruş paramız var onunda siz gasp ediyorsunuz lütfen sorunumu çözün artık savcılığa suç duyurusunda bulunacağım yoksa

bitay-cekim-islemi-param-hesabima-gecmedi-1.jpg
31 Temmuz 2024 22:45

Hala sorunum çözülmedi savcılığa suç duyurusunda bulunacağım y

31 Temmuz 2024 22:45

Sürekli olarak telefonlar meşgul paramızı gasp ediyorlar yardımcı olmanızı istiyorum esra hanım bizim parayı da versin artık çok mağdur oldum. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım yoksa artık yeter bu nasıl bir sorumsuzluk gereğinin yapılmasını talep ediyorum

29 Temmuz 2024 13:58

Hala kaç gün oldu para hesabıma geçmedi sürekli olarak telefonlar meşgul paramızı gasp ediyorlar geri dönüş Yok maalesef resmen gasp ediyorsunuz demektir ne zaman paramızı vereceksiniz muhatap olan kimse yok bu nasıl bir sorumsuzluk devlet el atsın bu işe artık

18 Temmuz 2024 19:21

Para transfer işlemi yaptım hesabıma geçmedi sürekli olarak telefonlar meşgul sürekli şikayet yazıyorum ama cevap yok hala bir hafta oldu ulaşılmıyor paramı hesabıma aktarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım yoksa bir cevap bile yazmıyorsun uz ayıp

17 Temmuz 2024 09:21

Param hala hesabıma geçmedi sürekli telefon ediyorum bekleme sırası1 diyor ama bağlanmıyor tam dolandırıcı olmuş bunlar

16 Temmuz 2024 16:26

Paramı hesabıma aktarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım yoksa

16 Temmuz 2024 15:55

Para hala hesabıma geçmedi, sürekli şikayet yazıyorum yeter artık paramı hesabıma aktarın

16 Temmuz 2024 15:33

Hala Paramı hesabıma geçmedi sizden yanıt bekliyorum bu nasıl bir sorumsuzluk bir saattir hatta bekliyorum

16 Temmuz 2024 11:43

Çekim işlemi yaptım hesabıma geçmedi param 6 gün oldu

22 Temmuz 2024 10:50 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi

22 Temmuz 2024 22:26

Hala sorunum çözülmedi

25 Temmuz 2024 19:12

Neden hala sorunum çözülmedi acil

Bitay Uygulamasında Para Çekme İşlemi Sonrası Paranın Hesabıma Geçmemesi Ve Destek Ekibinden Yanıt Alamama

01 Eylül 2025 22:38
bitay-uygulamasinda-para-cekme-islemi-sonrasi-paranin-hesabima-gecmemesi-ve-destek-ekibinden-yanit-alamama-5.jpg
bitay-uygulamasinda-para-cekme-islemi-sonrasi-paranin-hesabima-gecmemesi-ve-destek-ekibinden-yanit-alamama-4.jpg
bitay-uygulamasinda-para-cekme-islemi-sonrasi-paranin-hesabima-gecmemesi-ve-destek-ekibinden-yanit-alamama-3.jpg
bitay-uygulamasinda-para-cekme-islemi-sonrasi-paranin-hesabima-gecmemesi-ve-destek-ekibinden-yanit-alamama-2.jpg
bitay-uygulamasinda-para-cekme-islemi-sonrasi-paranin-hesabima-gecmemesi-ve-destek-ekibinden-yanit-alamama-1.jpg
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
27 Temmuz 2025 11:12
bitaydan-cektigim-para-hesabima-gecmiyor-musteri-hizmetleri-yanit-vermiyor-1.jpg

Resul
07 Temmuz 2025 19:04
aylarca-beklenen-para-hala-hesabimda-yok-1.jpg

Mahmut
02 Haziran 2025 01:45
Para Çekme İşlemi Gerçekleşmedi, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Müslüm
29 Mayıs 2025 18:26