Bissell Türkiye Halı Yıkama Cihazında Kayış Sorunu Ve Yüksek Ücret Talebi

29 Haziran 2024 17:267.082
Nurullah'ın Teşekkür Mesajı
İlginizden dolayı teşekkür ederim

Bissell proheat 2x revolution dikey halı yıkama cihazının motordan ile fırçayı bağlayan kayış koptu. Müşteri hizmetlerini aradım, ilgilendiler ama 600 TL istediler. Sonra Amazon'da yorumlara baktım, kayış kopmasıyla ilgili birçok şikayet var.

Bu konuda tüketiciye yanıltmaca kurmuşlar. Kopma garantiye girmiyor ve size piyasa fiyatının 2-3 katına kayış satıyorlar. Daha bir yıl garantisi olan makineye sürekli kayış alacağız.

Nurullah
1 Temmuz 2024 11:28

Bu sorunla ilgili daha yayına alınmadan bana ulaştılar, yetkili kişi çok nazikti sorunumuzu çözdüler teşekkürler

Nurullah
1 Temmuz 2024 11:33

İlginizden dolayı teşekkür ederim

27 Ocak 2025 15:08 (Şikayetten 7 ay sonra)

Merhaba Nurullah Bey, Bissell Türkiye olarak, yaşadığınız deneyimi ve bizimle paylaştığınız geri bildirimleri son derece kıymetli buluyoruz. Şikayetinizin ardından çözüm odaklı bir şekilde ilerleyerek tüm sorunları çözüme kavuşturduğumuza inanıyoruz. Sizin için özel olarak gerçekleştirdiğimiz memnuniyet değerlendirmesi kapsamında, deneyiminizle ilgili düşüncelerinizi yeniden almak istiyoruz. Sizlerle yeniden iletişime geçerek memnuniyet seviyenizi öğrenmek ve varsa öneri ya da geri bildirimlerinizi dinlemekten mutluluk duyarız. Bize ileteceğiniz her görüş, hizmet kalitemizi daha da iyileştirmek adına yol gösterici olacaktır. Saygılarımızla, Bissell Türkiye

Bissell Halı Yıkama Makinesi: Yüksek Fiyatlı Kayış Sorunu

25 Mart 2025 23:293.641

"Kısa sürede benimle iletişime geçip yeni bir kayış gönderildi şikayetin cevapsız kalmaması sorunun giderilmesi güzel. Ama yinede bu soruna daha iyi bir çözüm bulunmasını isterim. Teşekkürler..."

Bissell Halı Yıkama Makinesi: Yüksek Fiyatlı Kayış Sorunu

Yeni Alınan Halı Yıkama Makinesinde Kısa Sürede Fırça Arızası

8 Haziran 2025 15:141.769

"Yaşadığımız problemi kısa bir sürede çözdükleri için Bissel yetkililerine teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör

Nahide
Bissell Halı Yıkama Makinesi 2 Kullanımda Bozuldu

Bissell HalıYıkama Makinesi 2 Kullanımda Bozuldu

Melisa
Bissell Türkiye Dikey Süpürge Parçası DÜşüyor!

Bissell TürkiyeDikey Süpürge Parçası DÜşüyor!

Kader

Öne ÇıkanKonular