Efe sonuçtan hiç memnun değil

Bisan Bisiklet Kurulumu Ve Servis Hizmeti Hüsranı

10 Mayıs 2024 22:34

Bisan MTX 7050 HD 29 jant modelini Trendyol üzerinden satın aldım. Ürünle birlikte gelen kurulum kuponunu yetkili servise götürdüğümde, kuponun olmadığını söylediler. Satıcıyla iletişime geçtikten sonra kuponun QR kod üzerinden sağlandığını öğrendim fakat yetkili servis bunu kabul etmedi. Satıcı, yetkili servisle iletişime geçmem için bir numara verdi. Uzun uğraşlar sonucu yetkili servisi ikna ettim ve bisikleti kurdular. Ancak akşam teslim aldığımda bisikletin düzgün kurulmadığını fark ettim; reflektör ve diskler tekerleğe sürtüyor, sürüş konforu yok. Yetkili servisin profesyonellikten uzak olduğunu düşünüyorum. Bisikletin yanlış kurulduğunu düşünerek, memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun.

11 Mayıs 2024 08:08 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaşmıştır. Gelişmeler için sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. İletişim kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla... Bisan Motosiklet ve Bisiklet San. ve Tic. A.Ş

13 Mayıs 2024 19:42

3 gün oldu hala kimse ulaşmadı...

10 Haziran 2024 17:28

4 gün sonra geri döndüler yetkili servise götür dediler götürdüm 20 güne yakın süre bisikletim ellerindeydi en son ön disk (rotor) değişim yapılmış sürtme devam ediyor aynı şekilde yetkili servis parçalar birbirine alışacak dedi... Hala sürtüyor kullanmama rağmen Bisan alacaksanız diskin sürtmesini göze alın

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Bisan Yetkili Servis Kurulum Ücreti

Gözde
14 Temmuz 2023 07:19
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Bisikletin Hatalı Parçası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Musa
24 Haziran 2025 15:49
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Bianchi Kurulumu İçin Servise Ulaşamıyorum

07 Temmuz 2025 18:26
Ramazan sonucu yetersiz buldu

Bisan Bisiklet: Sorunlu Ürün Ve İade Sürecindeki Zorluklar

Ramazan
11 Ekim 2024 15:10
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
15 Nisan 2024 13:23