Mehmet sonuçtan çok memnun

Birevim'de Geciken Tahsilat Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

02 Aralık 2024 22:59

İstanbul Pendik Birevim'den bir hizmet aldım. Bu hizmet neticesinde Eylül ya da Ekim ayında bir günlük gecikme yüzünden bana verilecek olan tahsilat günü 1 ay ötelendi. Ben Aralığın sonu gibi tahsilatımı almayı beklediğim için Evi bulmuş ve kaporayı vermiş bulunmaktayım. Şu an bulunduğum evde kiradayım. Ev sahibine ocak ortası gibi çıkacağımı söylemiştim. Tüm ısrarlarıma rağmen Birevim Pendik şubesi hiçbir şey yapamayacaklarını söyledi. Mail atmışlar ve merkezden olmayacağı bilgisi geldiğini söylediler. Hiçbir ay ödememi geciktirmedim sadece bir gün geciktirdiğimden dolayı bu muamelede bulunulduk. Evet bunun için uyarmışlardı fakat ödemelerimi kredi kartından yapıyordum. Kredi kartına komisyon olayının geldiğini haber vermedikleri için bankadan öğrendim. Ödememin gecikme sebebi kredi kartı komisyonundan dolayı idi. Üstelik Ocak ayına sarkmasının bilgisini arkadaşımdan öğrendim. Bana herhangi bir bilgi verilmedi. Haberi vardır. Herhalde denilmiş. İlk gün Birevim'e girerken bundan bahsetmişlerdi fakat beni telefonla arayıp ödemeniz Aralık'tan Ocak ayına sarktı bilgisini söylemediler. Çok mağdur kaldım. Arkadaşlarıma öneriyordum fakat bundan sonra hayır kesinlikle. Borçlarım bittikten sonra tekrar katılmayı düşünüyordum. Paramı aldıktan sonra kendime başka bir şirket bakacağım. Tek isteğim söyledikleri ayda 20-30 Ocak tarihleri aralığında paramı vermeleridir.

23 Aralık 2024 17:33

Yine Yeniden Birevim... Parayı teslim süremi 20-30 Aralık arası dediler ve bana 30 aralıkta verebileceklerini ilettiler, öne alınamıyormuş bir kişi bir oynatılmıyormuş yerinden, tahsilat birim öyle demiş.

Ödeme teslimleri neye göre yapılıyor? Aralık ayında parasını alacak insanlar belli değil mi? Bence belli. Neden ona göre plan yapılmıyor? Birevim'e girince sizin paranızı 27 Aralıkta vereceğiz neden diyemiyorlar?

Bu yıl sonuna kadar beni kirada durmaya mecbur bırakıyorlar. 1 hafta bekleyecek durumum yok. Ev sahibi evi satıyor evden çıkmam lazım. Taşınmam için bana 1 gün kalıyor. Çok bir şey istemiyorum sadece teslimatı 24-25 aralıkta olsun istiyorum ve koskoca Birevim bunu yapamıyor.

Diyecek bir şey yok gerçekten pişmanlıktır Birevim.

06 Aralık 2024 10:36 (Şikayetten 3 gün sonra)
06 Aralık 2024 16:53

Sorunun çözümü için teşekkür ederim

06 Aralık 2024 18:38

Pendik şubesi müdürü Merve Hanım'a çok teşekkür ederiz. Sorunumuzu çözdü. Zor ve yapılamayacak bir soruna çözül üretildi.

Maykıl
Maykıl

Veri alabildiniz mi son durum nedir?

Birevim Tarafından Mağdur Edilmem

01 Eylül 2024 10:14
Birevim Tarafından Mağdur Edilmem
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
11 Temmuz 2023 19:19