Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Perişan Etti, Hayallerimizi Yıktı

Fatih
07 Ocak 2024 18:13

2019 Haziran ayında ev sahibi olma hayaliyle 300 bin liralık projeye o zamanın parası 50 bin tl peşinat verip dahil oldum. Beni bir şekilde ikna ettiler bende inandım. Faize bulaşmamak için. Size kura sistemiyle erken çıkar dediler o yüzden peşinatı yüksek verin dediler elimde avucumda altın birikim ne varsa hepsini verdim. Kesin teslimat tarihi geldi 4 yıl sonra taksitlerimi düzenli ödememe rağmen bahanelerle teslimat yapmayıp yatırdığım parayı bile haksız çalışma bedelini keserek avukat aracılığıyla 6 ay sonra zorla aldım fakat tabii ki bana verdikleri 70 bin 4 sene öncesinde 7 milyar değerinde paramı kullanıp değer kaybıyla kendi paramla rezil oldum alamadım BDDK yı söyleyip hala milleti yalanlarıyla ikna etmeye çalışıyorlar. Kesinlikle dinden imandan bahsedip 100 binlerce insanı mağdur ettiler devletin her türlü kurumuna şikayet ettik fakat bir türlü sonuç alamadık. İlahi adalete güvenim sonsuz. Bunların yüzünden sürünüyoruz kiralarda hayatımız mahvoldu hayallerimizi çaldılar. Birevim pişmanlıktır.

06 Eylül 2024 11:35

2019 yılı Haziran ayında ev almak hayaliyle Birevim Firması tarafından sürekli defalarca aranıp, iyi niyetim ve faize bulaşmamak adına sözleşmeye dahil oldum. O zaman İstanbul gibi bir yerde sıfır daireler 150-200 bin arasındaydı. Yeni evliydim elimde avucumda ne var ne yok tüm altın birikim inanıp bunlara verdim resmen beni kandırdılar peşinat çok verirseniz çok erken çıkar vs. Hayatımın en büyük hatasını yaptım. 4 yıl boyunca ödemelerini yüksek ve düzenli bir şekilde ödedim. Kura falan yalan hep ayarlıyorlar kurada çıkanlara bile teslimat yapmamışlar zaten 4 yıl sonunda kesin teslimat gelince aylar öncesinden aramama rağmen ne bir tarafıma bilgi ne de muhatap bulabildim bazen ulaştığımda ise hep bahanelerle erteleyip ikna etmeye çalışıyorlar yani resmen dolandırıldık. Evler oldu 4 sene sonra 2-3 milyon yatırdığım parayı bile vermediler zorla mahkemeye verdim. Bu süreçte sürekli BDDK onaylı deyip insanları kullanıyorlar inanmayın defalarca belgeli BDDK ya yazdık benim gibi herkese aynı mesajı kopyalayıp göndermişler yani hikaye her yerde adamları var Feto gibi oda paramın 30 binini kestiler 6 ay sonra aldım her türlü tezgahı kurmuşlar ne adalet işliyor ne de bir şey çalışanlar tamamen yalan makinesi ve sürekli işi bırakıyorlar tabi bu süreçte enflasyon uçtu paramız pul oldu yaşadığımız durumları anlatamam kiralarda sürünüyoruz hepsini Allah'a havale ediyorum lütfen TV de başka yerlerde ki reklamlara falan inanmayın hepsi yalan tamamen resmi dolandırıcılık yapıyorlar çoğu şikayetleri zaten silip kaldırıyorlar olumlu olanlarda kendi adamları zaten inanıpta hayatınızı mahvetmeyin benim gibi Milyonlar var kaç tane aile mahvoldu yuvaları dağıldı perişan oldular bunların yüzünden Rabbim başta Murat Çiftçi olmak üzere tüm çalışanlarından ahirette bu insanların haklarını sorsun hepsi lüks hayat yaşıyor milletten aldıkları paralarla haram olsun doğmamış çocukların bile hakkına girdiler siz siz olun kesinlikle inanmayın. Bizim ülkemizde maalesef adalet işlemiyor her yerde adamları var tezgahı kurmuşlar her şekilde sizi tehdit edip korkuturlar hakkınızı arayınca da BDDK falanda hikaye. Birevim tüm hayallerimizi çaldı.

profile profile profile

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
31 Temmuz 2023 17:01
Recep sonuçtan çok memnun

Recep
28 Kasım 2023 12:53
Birevim Birimimi Yok Etti.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 13:08
Sait sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 23:05

Hafsa