Sait sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 23:05

Birevim'e 2019 yılında ev almak için 200 bin tl lik ev projesine 2253528 müşteri numarasıyla yazıldım. Ev fiyatları artmaya başlayınca 200 bin bir de 100 binlik ayrı projeye (2253528-1) girerek toplam 300 bin tl lik projeye yazılmış oldum. Çekilişlerde ismimiz çıkmadı. Sonra ev almak hayal oldu o paraya. Son teslimat temmuz 2023 değdi. Arabaya çevireyim dedim projeyi. Sisteme ilk girdiğim de hatta 100 bin artırdığımda arabaya çevirebilirsiniz dediler. Sonra olmaz dediler. Yeni bir proje olacakmış. Bende sistemden çıkmaya karar verdim. Teslim tarihinde (temmuz 2023) iki projeden de çıkmak için dilekçemi verdim. Ön ödeme olan toplam ortalama 28 bin tl hariç 6 ay içinde ödemiş olduğunuz parayı geri hesabınıza yatıracağız dedi. Görüştüğüm kişi Birevim İç Anadolu Bölge sorumlusuymuş. En geç 6 ay sonra paranız hesabınızda dedi. Sözleşmede de böyle yazıyor zaten. 14 Aralık 2023 tarihte paramı ne zaman geri iade edeceksiniz dedim. 200 bin tl lik 2253528-0 numaralı projemin parasını 31 Ocak 2024 100 bin tl lik 2253528-1 numaralı projemin parasını Nisan 2024 te vereceklerini söylediler. Niye böyle dedim sözleşmede yazdığı gibi İç Anadolu Bölge sorumlunuz projeden çıkarken paramın tamamını 6 ay içinde ödeyeceğinizi söyledi dedim. Böyle karar alınmış dediler. Siz dürüst esnaflık vasfının kaybetmişsiniz dedim. Ben sizden para dilenmiyorum. Kendi paramı istiyorum. Ön ödeme 28 bin tl mi yediniz. Artık iki projem içinde ödediğim paramın Ocak 2024 te tam bir şekilde geri bana iade edilmesini istiyorum.

profile profile profile
21 Aralık 2023 23:38

Bugün aradılar ama alo diyorum ses veren yok. Taktik belli aradık ulaşamadık. Ya da telefondan sesinizi alamadık.

22 Aralık 2023 20:36

2253528-0 200 bin Tl lik projesi sözleşmede yazan madde

22 Aralık 2023 20:37

2253528-1 100 bin Tl lik projesi sözleşmede yazan madde

22 Aralık 2023 20:39

Bugün yine aradı Birevim. Bana yine aynı bahaneleri söylüyorlar. Neymiş 80 kişilikte geç iade oluyormuş. Sözleşme öyle demiyor ama

27 Aralık 2023 23:07

27 Aralık yani bugün Birevim şubesinden bir temsilci beni aradı. 2 milyonluk bir yeni proje teklifi sunuyor. Ya bunlar komedi. Dedim ben daha önceki projelerimde ödediğim paramı alamadım. Bana söylediğiniz tarihte paramı iade etmediniz. Bana önce paramı bir verin dedim.

30 Nisan 2024 18:16

Bugün 30 Nisan 2024 ve 100 bin tl lik projemin ödediğim paramı hesabıma yatırdılar. 200 bin tl projemin iadesi de 31 Ocak 2024 te yapıldı. Geçen yıl temmuz 2023 te projelerden çıktım. Tam 9 ay sonra param iade edildi. Çok pişman oldum Birevim'e girdiğim için. Paramın değeri kalmadı. Ortalama 28 bin tl ön ödeme deyip paramı vermediler.

Banada aynısını yaptılar şikayet ettim devamlı arıyorlar her aramalarında farklı mazeretler sunuyorlar bende onlara fesih maddesini okumalarını şikayeti geri almayacağımı söylüyorum. Bugünde aradılar. Kişisel bilgilerin ihlali diye göz korkuttular güya.

Sait

Neyin kişisel bilgi ihlaliymiş. Kendi paramızı vermemelerinin mi. Önce sözleşmeye göre bir hareket etsinler. Resmen kendi paramızı dileniyoruz onlardan.

Nursin
20 Eylül 2023 11:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Ev Sahibi Değil Dert Sahibi Etti

11 Ağustos 2023 10:10
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
21 Temmuz 2023 20:38