Hüseyin sonuçtan çok memnun

Birevim Esenler Şubesi Şikayetçiyim

Birevim Esenler Şubesi Şikayetçiyim
13 Haziran 2024 00:22
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Şube müdürü Ayhan beye Teşekkür ederim”

2022 yılı nisan ayında arabamı peşinat olarak vererek 300 bin liralık projeye yazıldım. Bana 6 ila 8 ay arasında teslimatımın yapılacağı söylendi. Bunun üzerine 12 ay düzenli şekilde 4500 TL olarak taksitlerimi ödediğim halde çeşitli bahanelerle teslimatım ötelendi. Ciddi olarak maddi kaybım söz konusu. Maddi kaybımın devamını dile getirdiğim halde hala kendi karlarını düşünen kurumsallıktan öte insanların duygularını kullanarak arkasına devletin kurumu olan BDDK yi alarak insanları zor durumda bırakan Birevim yöneticileri zulümle abad olunmaz. Yatırdığım peşinatı ve ödediğim taksitlerin parasını bir an önce tarafıma ödeyin.
Proje numaram1930837-1 hüseyin Y*******
bağlı olduğum şube Birevim Esenler şubesi.

profile profile
19 Haziran 2024 12:26 (Şikayetten 6 gün sonra)
02 Ekim 2024 10:37

Sorunum şube müdürü Ayhan beyin desteği sayesinde çözülmüştür kendisine Teşekkür ediyorum.

02 Ekim 2024 14:33

Şube müdürü Ayhan beye Teşekkür ederim

Ünsal
Ünsal

Merhaba Birevim firmasına gittim temsilci Kardelen Güneş hanım ile görüştüm 2024 yılı Şubat ayında görüşmemizin ardından 700.000.00 TL değerinde araç alacağımı bildirdim aylık ödeme olarak 25.000.00 TL ödeme yapmaya başladım net teslim tarihi olarak Ekim ayı söylendi araç alacağım tarih geldi alacağım aracın değerini proforma fatura eşliğinde bildirdim ve söylemiş olduğu tarihte ödeme yapıldı herhangi bir sorun problem yaşamadım her şey için canı gönülden çok teşekkür ediyorum

Davut sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 22:33
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 15:59