Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Bionep Güzellik Merkezi Lazer Skandalı

09 Ağustos 2023 12:29

Bionep Etiler şubesine geçtiğimiz yıl 12 seans lazer için kayıt oldum. Ücreti direkt peşin ve nakit olarak o an istediler. Ödemeyi yaptıktan sonra bana bir fatura veya ödeme yaptığıma dair herhangi makbuz verilmedi.

Ertesi ay çağırıldığımda ilk seansımda özel bölgemde yanık oluştu ve ben yarayı iyileştirmek için çabaladım. Sonraki ay gittiğimde randevu her ay veremiyorlar çünkü çok dolu oluyormuş! Yanıktan bahsettiğimde derecesi çok yüksekmiş o zaman vs denildi. Totalde 4 kere ancak gidebildim. 5. Seansımda iş sebebiyle başka güne almak istedim fakat o hafta dolu olduklarını önümüzdeki 3 ay boyunca da yaz sebebiyle sağlık bakanlığının çalışmalarına izin vermediklerini söylediler.

İlk defa böyle bir şey duydum. Şans eseri aylar sonra önünden geçerken kapandığını gördüm hiçbir danışanın da haberinin olmadığını düşünüyorum. Sosyal medya hesaplarına yazıp sorduğumda ise Bahçeşehir ve ıspartakule şubelerine gelebileceğimi söylediler. İş olsun konum olarak olsun İstanbul'da bana 2 küsur saat uzaklıkta bu yere nasıl gidip dönebilirim?

Böyle bir bilgi verilmeden peşin ücret alıp yok oluyorlar. Tarafıma ödememin geri iade edilmesini istiyorum. Alamadığım hizmetin parası içeride kalamaz. Hem bize bilgisi bile verilmiyor kendimiz şans eseri öğreniyoruz. Ortada bırakıldım. Çözüm üretilip tarafıma iade yapılmasını rica ediyorum.

11 Temmuz 2023 15:50
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 20:39

Lazer Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

03 Nisan 2025 01:13

Çiğdem Koç Güzellik Çiğdem Koç Habersiz Lazer Paketi İptali

07 Ağustos 2023 14:03
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 09:38