Bioderma Atoderm Krem Ultra Yüzümü Mahvetti

17 Ocak 2024 19:266.029

Bioderma Atoderm krem Ultra kullandım ilk sürüşümde yüzümü tahriş etti. Kırmızı lekeler ve sivilce yaptı. İçeriğinin değiştiğini söylüyorlar. Ondan alerji yapmış olabilir. Başka bir ürünle değişim istiyorum ama maile cevap yazmıyorlar. Kaç gün oldu. Müşteri hizmetlerinde ilgi yok mail atin diyorlar sadece ona da bakan yok yetkili kişilerin acilen iletisim kurmasını istiyorum. Mağdur oldum.

18 Ocak 2024 11:31 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

Esra
18 Ocak 2024 21:18

Hayır bir sonuç alamadım henüz

27 Ocak 2024 16:11

Merhaba, ben de Nivea Rose Touch gece ve gündüz kremleri ni daha ilk kullanımda böyle bir şey yaşadım. Şu an yüzünüzün iyileşip iyileşmediğini öğrenebilir miyim? Eczacı bir bey Eumovate /0.05 krem önerdi birkaç gündür kullanıyorum ve geçmesi için dua ediyorum.

Bioderma Photoderm Spot Leke Karşıtı Güneş Kremi AL-MA-YIN!

8 Mart 2024 17:049.009

Bioderma Photoderm Spot leke karşıtı güneş kremi aldım. İlk gün sürdüğümde yüzümde kızarıklık oldu. Güneştendir diye öne...

Bioderma Photoderm Spot Leke Karşıtı Güneş Kremi AL-MA-YIN!
2 Yorum

2 Haziran 2024 12:583.582

Bioderma Atoderm Créme Ultra yüzümde sivilce yaptı. Kuru ve hassas bir cilde sahibim bundan dolayı Bioderma Atoderm'i te...

Tümünü Gör
Bioderma Photoderm Pediatrics Güneş Kremi Katı Ve Tüpten Çıkmıyor

BiodermaPhotoderm Pediatrics Güneş Kremi Katı Ve Tüpten Çıkmıyor

Semiye
Bioderma Naos Uygulaması Puan Yüklemiyor!

Bioderma NaosUygulaması Puan Yüklemiyor!

Fadime
Bioderma Kusurlu Ürünümün Değişimini İstiyorum, Emin Olmak İçin Kullandım, Bozuk!

Bioderma KusurluÜrünümün Değişimini İstiyorum, Emin Olmak İçin Kullandım, Bozuk!

Şevval
Bioderma Yüzümü Mahvetti!

Bioderma YüzümüMahvetti!

Azra
Bioderma Ürün Yüzümü Kuruttu, Daha Kötü Yaptı!

Bioderma ÜrünYüzümü Kuruttu, Daha Kötü Yaptı!

Ayşegül

Öne ÇıkanKonular