05 Ekim 2024 10:51

Bioblas saç dökülmesini önleyen Sarımsaklı şampuan tek seferde saçlarımı keçe gibi yaptı. Keratin dokuyu eritip saçı inceltti ve hem kökünden döküldü hem de açmak ve taramak mümkün olmadığından yarısından itibaren kopmasına, kırılmasına neden oldu. 3 aydır saçlarımın %50 si döküldü. Hala dökülme devam ediyor.
Firmaya sorunu acilen iletin. Argan yağlı olanı da almıştım. Kullanmıyorum. Gerekirse analiz için geri çeksinler.

Yorumlar (5)

Rasim

Senin kullandığın gerçek bioblas şampuan değil sahte şampuan almışsın bende kullanıyorum bioblas şampuan gayet güzel BİM A101 gibi büyük marketlerden al şampuan her yerden şampuan alma sahte olabiliyor

Münevver
Münevver

Ben de A101 den aldım saçlarımı mahvetti yeni doğmuş bebek kafası gibi kafada resmen keçeler oluştu hemen kullanımı kestim bugüne kadar böyle bir şey görmedim

Rasim

Sahte şampuan çok var maalesef her markanın yapıyorlar

Rasim

Bende A101 den alıyorum hiç sahte çıkmadı sahte olanlarda elinle biraz bastırınca yazıları siliniyor ve güzel kokmaz onların içine çamaşır suyu koyuyorlarmış haberlerde göstermişlerdi ondan saçları mahvediyor gerçek olanların yazıları çok kaliteli olur hemen silinmez ve güzel kokar oradan anlayabilirsin gerçek olduğunu

Afife

A101 den aldım. Şikayetleri okursanız çoğu bu marketlerden ya da daha büyük kozmetik firmalardan alınan bioblas şampuanlar. Kimse pazardan almamış.

Bioblas Şampuanları Sonrası Ciddi Sağlık Sorunları Ve İnceleme Talebi

Sevda