Baran sonuçtan hiç memnun değil

Binance'ın Sebepsiz Müşteri Portföylerine El Koyması

Binance'ın Sebepsiz Müşteri Portföylerine El Koyması
04 Mart 2024 23:38

Binance Global'i üç yıldır kullanıyorum, vadeli işlemlerde kazandığım zaman bir miktarını Binance TR'ye aktarıyorum. Bir kısmıyla uzun vadeli alım yapıyorum. Şimdi boğa döneminde Binance Global, orta miktarda sayabileceğim bakiyeme el koydu. 'Hesabınız, gözlemlenen olağan dışı aktivite nedeniyle uyum incelemesi için engellenmiştir. Yaşanan rahatsızlık için özür dileriz. Değerlendirmemize katılmıyorsanız, aşağıdaki 'Katılmıyorum' butonunu seçin ve müşteri hizmetleri temsilcimiz en kısa sürede size yardımcı olacaktır.' gibi bir uyarı alıyorum. Neden engellendiğini açıklamıyorlar, müşteri hizmetleri hiçbir bilgi vermiyor. Keyfi olarak müşteri portföylerine blokaj uygulayabiliyorlar. Ne alım-satım yapabiliyorum ne de içerideki bakiyemi başka bir borsaya transfer edebiliyorum. Müşteri temsilcisi, bunun süresi belli olmayan bir inceleme olduğunu belirtti. Kullanıcı dostu bir borsa olarak değerlendirdiğim bu platformu bundan sonra asla kullanmayacağım ve kimseye tavsiye etmeyeceğim. Sorunun ne olduğunu anlamak ve yardımcı olabilmek için banka hesap dökümümü göndermeyi bile teklif ettim, ancak onlar en ufak bir açıklama yapmadılar. UID numaram 65739957.

05 Mart 2024 00:15 (Şikayetten 36 dakika sonra)
05 Mart 2024 10:09

"ve understand your frustration and concern, at this Point in time, the account is indeed currently under review, and ve are not able to share any details regarding the review at this present moment" dışında herhangi bir bilgi verilmedi şu ana kadar. Hep aynı şeyi yazıyorsunuz. Yine aynı şeyleri yazacaksınız biliyorum fakat insanlarda süreci görsünler diye paylaşıyorum.

14 Mart 2024 20:34

Değerli kullanıcımız, Canlı destek görüşmenizi inceledik ve sizleri kolluk kuvvetlerine bizzat başvurmaya yönlendirildiğini görüntülemekteyiz, bu durumu ertelemeyiniz. Hesabınız kilitlendiğinde yapılması gerekenler hakkında bilgi alabilirsiniz. 'Gi Binance ekibi

14 Mart 2024 20:55

Öyle bir yönlendirme yapılmadı, "isterseniz hukuki olarak hakkınızı aramakta özgürsünüz" benzeri bir şey yazıldı. Ben tabi ki kolluk kuvvetlerine başvuracağım bu konuda.

14 Mart 2024 20:59

Paylaşmış olduğunuz ekran görüntüsünde bu yönde yönlendirme yapıldığı görüntülenmektedir. En kısa sürede başvurunuzu yaptıktan sonra iletilen bağlantıdan Binance ile iletişime geçmelerini iletiniz. 'Gi

15 Mart 2024 01:13

Yukarıda eğer sebep belirtmezseniz hakkımı hukuki yollardan arayacağım yazdıktan sonra bana link gönderildi, böyle bir yönlendirme ben söylemeseydim yapılmamıştı. Önemli değil şikayet kaydımı oluşturdum savcılığa. Binance pişmanlıktır, tekrar söyleyeyim asla kullanmayacağım bu süreçten sonra.

15 Mart 2024 01:31

Değerli kullanıcımız, Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyoruz. Kolluk kuvvetlerine başvurmanız durumunda, kendilerinin Binance ile sizin adınıza daha hızlı iletişime geçebilmeleri için gerekli bilgileri sağlayabilirsiniz. 'Gi Binance ekibi

21 Mart 2024 21:05

Hakkınızda güvenilir olmadığınız için savcılığa başvuruda bulundum. Müşteri portföylerini hiçbir gerekçe göstermeden bloke koyduğunuz için güvenilir olmadığınızı ve sebep gösterilmez ise Binance firmasının kullanıcılar için risk teşkil ettiğini düşündüğümden erişim engeli getirilmesini talep ettim. Gerekirse bütün işlemlerim, para yüklemelerim, kazançlarım, zararlarım, bankama çektiğim tutarlar incelensin, bir tane bile kusurlu işlem bulunmayacak. 1 aydır hala incelemeniz bitmedi sanırım, hukuk karşısında umarım eliniz daha hızlı olur. Buradan bütün kullanıcıların takip etmesi için süreci şeffaf bir biçimde paylaşacağım.

21 Mart 2024 22:32

Sizlere yardıma hazırız. Kolluk kuvvetleri iletişime geçtiğinde gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 'Gi Binance ekibi

11 Şubat 12:22

1 Sene sonra hesabımı açtılar, herhangi bir açıklama da yapılmadı, sadece keyiflerine göre 1 sene boyunca bloke koydular, sorun olmadığına 1 sene sonra kanaat getirip blokeyi açtılar. Bence kripto piyasasına en büyük zararı dumplarıyla, keyfi uygulamalarıyla Binance veriyor. Daha önce kullanılan kendini tekel sanan borsalar gibi bunlarda yakında silinip gider umarım.

11 Şubat 21:31

Aynı durum benim hesabımda da mevcut ve açılacak gibi görünmüyor. En son dün geceki destek hattı ile konuşmamda, Binance in herhangi bir açıklama yapmak zorunda olmadığını ve bu işlemin süresiz olduğu bilgisini aldım. Kullanırken iki kere düşünmek gerekiyor. Kendi istedikleri hesapları hiçbir açıklama yapmadan bu şekilde engelliyorlar.

Orhan
Orhan

Sorun çözüldü mü çözüldüyse ne kadar sürdü VR ne yaptınız bilgi verir misiniz

Baran

Yüzlerce Türk yatırımcıya yapmışlar bunu, paylaştığım alıntılarda görebilirsiniz. Binance'da scam proje çıktı, onlarca batmaz denilen borsa kapandı kaç senede, bunlarda böyle giderse çok dayanmaz. Gidebileceğimiz onlarca borsa var, sanki onlara mecburuz gibi keyfi davranıyorlar.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Binance Hesabımı Bloke Etti Varlıklarıma El Koydu

Ahmet
20 Nisan 2024 15:25
Binance Hesabımı Bloke Etti Varlıklarıma El Koydu

Binance Hesabımda Kilitli Kalan 300 Bin Dolar!

Abdulkerim
11 Şubat 2025 17:34