Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Binance Web3 Cüzdan Erişim Sorunu Ve Destek Eksikliği

08 Kasım 2024 01:36

Binance global de web 3 cüzdanıma günlerdir erişemiyorum. QR kodunu okutmama rağmen doğru olan şifremi kabul etmiyor. Önce web3 içindeki sol cüzdanımı dapp ler görmedi. Şimdi web3 cüzdanıma da giremiyorum. Binance Türkçe dil desteğini kaldırdı ve müşteri hizmetlerinden de canlı destek alamayınca artık sorun çözmek çok daha zor

08 Kasım 2024 02:37 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Kasım 2024 23:22

Maalesef sorunu çözemedim. Canlı desteğe bağlanamıyorum

09 Kasım 2024 00:01
09 Kasım 2024 07:37

Müşteri hizmetleri oldukça uzun bir zaman ayırarak sorunu çözmeye çalıştı fakat web 3 cüzdanı tekrar yükleyemedik. Not defterimde kayıtlı şifremi ve aklıma gelen tüm ihtimalleri girsem de şifre kabul olmuyor. Binance temsilcileri de şifreyi sıfırlayamıyor. Sorun maalesef bir çıkmaza girdi.

09 Kasım 2024 21:45
18 Kasım 2024 02:47

Anlamadığım konu Binance web3 kurtarma kelimeleri kullanmıyor. Sizin bireysel bilgilerinizi doğrulayıp şifreyi de sıfırlamıyor. O zaman neden Binance web3 hizmeti sunuyor. O zaman sizi seçmenin mantığı nedir? Web3 uygulamanızda sol cüzdanını ayıran sizsiniz. Elimde 2 adres var. ( bnb ve sol ) şifreleri de yazılı ama iki adreste şifre yanlış diyor. Biri sürekli yedekleme yaptığım şifre. Sonuç ise kişiyi doğrulayıp şifre sıfırlamak yerine" elbet şifreyi bir gün hatırlarsınız, istediğiniz kadar deneyebilirsiniz sorun yok. (Her 5 denemede sizi dışarı atıyor tekrar tekrar giriyorsunuz) müşteri hizmetleri acil dışarı aktarım yapmışsınız dedi fakat öyle bir şey yapmadım, yaptıysam nereye yaptım. Binance' a global güvenim vardı. Benim adıma ciddi bir miktar saçma şekilde elimden gitti. Sırf sıfırlama yapmadığınız için.

20 Kasım 2024 14:45
20 Kasım 2024 17:27

Acil dışarı aktarım yaptığımı söylediğimiz cüzdanım ve içeriğini bscscan ve solscan da görüntüleyebiliyorum. Özel anahtar verilmedi. Verilseydi aynı anda 2 cüzdana tek anahtar mı verdi sisteminiz?

20 Kasım 2024 17:46

Derviş
18 Şubat 22:24

Sercan
24 Ekim 2024 21:36
Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
20 Ekim 2024 03:09
"Binance ailesinin hızlı dönüşü ve temsilcisi il diyolaglarımız güzeldi sonuca ulaştık. Teşekkürler..."

Binance Pro Cüzdanım Kapanınca Varlıklarım Kayboldu

Emrah