Osman sonuçtan hiç memnun değil

Bimcell Paket Yenileme Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

13 Aralık 2024 15:43

Yıllardır Bimcell müşterisiyim; paket yenileme günü ve saati gelmeden hattıma 300 TL yükledim ve 107,10 TL de önceden vardı Toplamda hesabımda 407,10 TL varken; (250 TL'lik dost Mega paketini yenileme ücretini) otomatik olarak yeni pakete geçmediği için hesabımdaki tl kullanılarak bakiyemi bitirmişler. Müşteri temsilcilerini aradığımda yardımcı olmayarak 12.12.2024 tarihi sabahından beri kimseyle telefon araması yapamıyorum. Maddi ve manevi olarak zor durumda bırakıldım. Tarife saatim gelmeden bir öncekinin dakikaları kullandıysam tarife yenileme saatinde operatör olarak tarifemi yenilememenizin ceremesini neden ben müşteri olarak çekiyorum. Lütfen hatanızı kabul edin ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Hiçbir yetkili açıklama yapmak için aramıyor ve müşteri temsilcileri ilgilenmiyorlar.

16 Aralık 2024 15:36

Bimsell de 11.12.2024 tarihi 13:36 saati itibariyle 407,10 TL bakiyemde param olduğu halde (40 dakikada) sonra güncellenecek olan 11.12.2024 tarihte; saat 14:15'de (250 TL 'lik Dost Mega) paketim güncellemediği için bütün kullanımlarımı bakiyemden yenmiştir. Oysaki bu süre bir önceki paketimin kullanım hakkıydı. Paketin güncellenme görevi operatöre aittir. Kullanıcı olarak bundan dolayı 5 gün boyunca telefonum aramalara kapandı. Mağduriyetimin giderilmesi hususunda defalarca müşteri temsilcileriyle görüşmeme rağmen herhangi bir geri dönüş olmamıştır. Bu süre zarfında maddi manevi kayba uğradım. İnsanlarla iletişime geçebilmek için en sonunda başka bir operatöre geçmek zorunda kaldım.

13 Aralık 2024 19:52

Üzeyir
Üzeyir

Bimcell mobil uygulamasından şikayetçiyim. 250.38 TL telsiz kullanım ücretiniz bulunmaktadır diye mesaj geldi. 350 TL yükledim. Kalan bakiye 54.52 TL görünüyor. 295,48 TL kesilmiş. Fazladan 45,10 TL kesilmiş. Ne zaman bu Turkcell mobil uygulamasından para yüklesem fazladan bir yerlere para kesiliyor. Anlam veremiyorum. 8 yıllık Bimcell kullanıyorum. Türk Telekom programından böyle bir sorun yaşamadım. Sizin bu programınız, fazla fazla kesiyor. Ya bu programı düzeltin ya da ailecek Bimcell aboneliğini bırakacağız.

bimcell-paket-yenileme-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-2.jpg
bimcell-paket-yenileme-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-1.jpg

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
12 Temmuz 2024 09:47
Bimcell Paket Yenilemek İçin 300,38 TL Bir Günde Yok Etti.
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
14 Ekim 2024 16:23
Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Hamdi
23 Haziran 2024 15:14