Zekeriya sonuçtan çok memnun

Bimcell 2 Kez Ücret Aldı 1 Kez Paket Yükledi

Bimcell 2 Kez Ücret Aldı 1 Kez Paket Yükledi
30 Nisan 2024 00:49

Bimcell yıllardır ailecek kullandığımız bir operatör. Sabah 06.02 de mobil uygulama üzerinden yapmış olduğum kredi kartı ile paket yükleme 'işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz' diyerek iptal oldu. Tekrar ödeme yaptım ve paketim yenilendi. Mobil banka işlemlerine baktığımda 2 kez para çekildiği ve 1 kez paket yüklendiği gözüküyor. Bankayı aradığımda paranın çekildiğini Türk Telekom servisinin iade yapması gerektiğini söylüyor. Türk Telekom ise bizimle ilgili değil siz yine de dekont gönderin diyor. Yapılan ödemede dekont işlemi vermeyen Türk Telekom alt yapılı Bimcell nasıl bir dekont istemektedir? Bankaya gidip alabilirsiniz diyen müşteri temsilcisi 250 lira için 200 lira harcayarak bir de üstüne uğraşmamı benden bekliyor. Sorunumun çözülmesini, paramın iadesini talep ediyorum.

30 Nisan 2024 10:43

Bimcell uygulamasından yaptığım yükleme çekilmiş. Paket gönderilmemiş. Bana denilen yükleme yaptığınız kanalla görüşün. Hayatımda böyle saçma bir şey görmedim.

08 Mayıs 2024 01:23

5 günün sonunda para iade oldu. Banka tarafından itirazıma mı cevap verildi yoksa Bimcell mi akıllandı bilmiyorum ama müşteri temsilcilerinin bu konuda bilgileri yok.

Bimcell'den Satın Aldığım İnternet Paketi Hattıma Tanımlanmadı, Ücret İadesi Yapılmıyor

Fatmanur
18 Ağustos 2025 10:02
bimcellden-satin-aldigim-internet-paketi-hattima-tanimlanmadi-ucret-iadesi-yapilmiyor-1.jpg

Ayşe
24 Kasım 2024 15:10
Bimcell Uygulaması Paramı Çekti Ama Paket Yüklemedi
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
06 Ağustos 2023 19:25
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
03 Aralık 2024 14:21