Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Fatura Kesim Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

19 Ekim 2024 16:51

Bir masraftan abonelik ücreti mi yeniledim, faturamı kesemiyorum. İki farklı telefondan uygulama üzerinden, iki farklı bilgisayardan web üzerinden girdim siteye fakat 'müşteri ekle' deyince kapanıyor. Sistemden atıyor, bilgisayarda hiç giriş yapmıyor. Uygulamanın amacı fatura kesmek; para yatırdım, abonelik ücreti yeniledim, fatura kesemiyorum. Kimseye ulaşamıyorum. Acil geri dönüş lazım, acil.

19 Ekim 2024 20:20

Aldığınız ücreti yatırın abonelik ücreti aldınız hizmet vermediniz bu kadar saat oldu uğraşıyorum bir fatura kesemedim uygulamanız hata veriyor web sitenize farklı tarayıcılar olmak üzere giriş yapılamıyor siz neyinize güvenip insanlardan para alıyorsunuz? Hizmet yok ortada hizmet ücretimi geri yatırın!

21 Ekim 2024 16:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Yunus bey, Size gönderdiğimiz mailde konuyla ilgili istenilen bilgileri ilettik ve sizden geri dönüş bekliyoruz. En kısa sürede size destek sağlayacağız. Saygılarımızla, Bimasraf Müşteri İlişkileri Sorumlusu

22 Ekim 2024 22:49

Çözülen bir şey yok zamanında hizmet alamadım geri ödeme bekliyorum iademi sağlayın

Aleyna sonuçtan çok memnun

Aleyna
05 Temmuz 2024 19:59
"Sorunum çözüldü çok teşekkür ediyorum"
Murat sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 13:40
"Şikayetvar'a şikayetimi yazdıktan sonra Eda hanım benimle iletişime geçti ve yaşadığım durumun çözüleceğini iletti. Daha sonrasında ücret iadesi yapıldı teşekkür ederim."
Paraşüt Bilgim Dahilinde Olmadan Kartımdan Habersiz Para Çekilmesi
Paraşüt Bilgim Dahilinde Olmadan Kartımdan Habersiz Para Çekilmesi