Müşteri Hizmetleri Ulaşılmaz Ve Çözüm Sunmuyor

Müşteri Hizmetleri Ulaşılmaz Ve Çözüm Sunmuyor
19 Kasım 2024 14:34

Bir masraf uygulaması kestiğim faturayı indiremiyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşmek kesinlikle mümkün değil. 20 25 dakikada bağlandım sistem yok deyip başka birine aktarıyoruz dediler. Tekrar 10 dakika beklemenin ardından bağlanabildim tekrar sistem yok yarım saat sonra arayın dediler. Bu şekilde sürekli geçiştiriyorlar. Sorunumun hızla çözülmesini talep ediyorum. Burada resmi iş yapıyoruz. Bu şekilde mağdur edilemez biri

20 Kasım 2024 15:15

Bimasraf uygulaması müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamıyorum. 20 dakika gibi vir süreç geçtikten sonra bağlanınca teknik servise yönlendiriyoruz diyorlar. Üstüne bir 20 dakika daha bekletip açınca suratıma kapatıyorlar ya da sistem yok deyip başlarından atıyorlar. Kestiğim faturayı indiremiyorum. Sistem hata veriyor. Burada resmi iş yapıyoruz. Kim ilgilenecek bu durumla. Mağdur olduk resmen

19 Kasım 2024 17:00 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Sürecinizi detaylı şekilde inceleyebilmemiz ve size yardımcı olabilmemiz için iletişim bilgilerinizi ve yaşadığınız sorunu paylaşmanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bimasraf Müşteri İlişkileri Sorumlusu

20 Kasım 2024 18:07

Aleyna sonuçtan çok memnun

Aleyna
05 Temmuz 2024 19:59
"Sorunum çözüldü çok teşekkür ediyorum"

Muhammet
25 Haziran 2024 17:51
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
19 Kasım 2024 16:31
"Bir masraftan Aysenur hanıma ve Nuray hanıma teşekkür ediyorum. Mail ve telefon ile bize ulaşarak surecin takipçisi oldukları için. Tekrardan teşekkürler."
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Fatura Kesim Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

19 Ekim 2024 16:51