Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.6
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Bim ile ilgili bir şikayetin mi var?

Bim Party

108 Şikayet
Şikayet Sıralaması
2 hafta önce

Bim Party Marka Cips İçinden Böcek Çıktı

13 Mart 2023 tarihinde Bim'den satın aldığım Party marka ballı hardallı cipsin içinden böcek çıktı epey bir yedikten sonra fark ettim.

2 hafta önce

Bim Gıda İçi Çıkması

Bim'den party cips aldık açtık ve içinden siyah siyah bir şeyler çıktı. İlk önce başka bir şey sandık elimize alınca bulaşan bir pislik vardı cips yemekten tiksindim. Gereken yapılsın lütfen midemiz ayağa kalktı teşekkürler. İnşallah bu şikayetimiz öneme alınır.

• profile
1 Destekçi
3 hafta önce

Bim Party Cips İçinden Siyah Bir Cisim Çıktı

5 Mart Pazar günü Bim'den aldığım party marka ballı ve hardallı cipsin içinden siyah değişik bir cisim çıktı ne olduğunu anlamlandıramadım ve cipsi de yiyemedim. İçinden çıkan şeyin ne olduğunu anlamak istiyorum ve bu konuda bilgilendirilmek istiyorum.

3 hafta önce

Bim'den Aldığım Cips Bozuk Çıktı

Bim'den aldığım tamamen kapalı party nacho cipsin içinden bozuk bir cips çıktı son kullanma tarihi 03/06/2023 olduğu halde üstelik ve artık bir çok ürününde bu tarz problemler oluyor çok ayıp bir an önce mağduriyetimin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını istiyorum

4 hafta önce

Bim Böcek Çıktı Party

İçinde böcek mi ne çıktı bizde yemedik bilseydik almadık yazık sizin gibi şirkete böyle hata beklemezdim. 8 6 9 5 0 7 7 0 5 3 4 7 3 ürünü aldık içini açtık içinde böcek ya da böcek kakasına benzer bir şey var sizden bunu beklemiyorduk 18.75 TL ürünün iadesini talep ederiz.

24 Şubat

Bim Market Party Cips

Bim marketten aldığım ürünün içinden çıkan bu şekilsiz cisim cips yeme zevkimi altüst etti. Beceremiyorsan üretme üretiyorsan bunu tüketen insanları düşünerek standartlara göre üret. Bim market party cips... Bu cisim bana ikinci kez çıkınca şikayetim var sayfasında paylaşmak istedim

16 Şubat

Bim Jelly Party Ayıcıkları Birbirine Nasıl Yapıştı?

Dün Bim mağazasından Jelly Party adlı ayıcık aldım. 8 tanesi erimiş bir şekilde birbirine yapışmış. Nasıl eridi nasıl yapıştı bilmiyorum ama bu nasıl bir sorumsuzluk nasıl eridi nasıl birbirine yapışmış. Bir daha almayacağım bana geri dönüş yapılmasını talep ediyorum.

15 Şubat

Bim Jelibonlar Birbirine Nasıl Yapıştı?

Dün Bim mağazasından jelly party adlı ayıcık Jelibon aldım. Jelibonlardan 8 tanesi erimiş bir şekilde birbirine yapışmış. Nasıl eridi nasıl yapıştı bilmiyorum ama bu nasıl bir sorumsuzluk nasıl eridi nasıl birbirine yapışmış. Bir daha bu jelibondan almayacağım. bana geri dönüş yapılmasını talep ediy...

04 Şubat

videoplayer-icon

Bim party baharatlı yeşil paketli cipsin içinden çıkan midem altüst oldu. Pamuk mu dur nedir insan sağlığına bu kadar önem veriyor. Tebrikler Bim bizim gibi salaklarda hala oradan alişveriş yapmaya devam ediyor. Paketi açtım ve ben şok vallahi ya bu nee

Efe
04 Şubat

Bim Ürün İçinden Fare Pisliğine Benzettiğim Siyah Bir Şey Cıktı

Party ürünlü cips poşetinin içinden fare pisliğine benzeyen bir şey çıktı. Böyle bir uzun zamandır bu cipsten yiyorum böyle firmadan asla böyle bir şey beklemezdim poşeti açtık yiyorduk lakin sonuna geldiğimizde 2 tane fare pisliğine benzettiğim bir şey çıktı.

03 Şubat

Bim Fare Dışkısı Çıktı

Bim Party haşhaşlı acı biber çeşnili mısır cipsi aldım içinden fare dışkısı çıktı.

02 Şubat

Bim Cips Paketinden İğne Çıktı

videoplayer-icon

Ürün party cips yediğim sırada gözüme bir şey çarptı elime aldığımda iğne olduğunu görünce şok geçirdim 5 yaşında kızımla yiyordum inanamadık resmen böyle bir şey olmaz gerçekten sıkıntı sağlığımız bu kadar ucuz değil o iğne oraya nasıl girmiş olabilir inanamıyorum buna gerçekten.

Bim Cips Paketinden İğne Çıktı
31 Ocak

Bim Party Cipste Fare Pis. Liği

Bim marketlerde satılan party marka haşhaşlı acı baharatlı 300 gr cips paketinden fare pisliğine benzettiğim bir madde çıktı. Medyada yer alan ölü fare çıktı haberlerine inanmamıştım. Karalama yapıldığını düşünüyordum fakat bizzat başıma geldi. Bim internet sitesinde ter alan iletişim bölümüne hiçbi...

27 Ocak

Bim Ürünün Bozuk Olması

2023 27 Ocak akşam saat 19.05 civarı gibi Bim'den aldığım party markalı cips 2022 Aralık ayından kalmaydı yani bozuktu kokuyordu ve üründen yemiştim bana bir şey olabilirdi hiç dikkatli değiller nasıl böyle bir şey olabilir anlamıyorum kasada fiş vermediler.

Bim Ürünün Bozuk Olması
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Teşekkürler”

Emrah Şikayetini Yayından Kaldırdı
23 Ocak

videoplayer-icon

Party cipsi aldık içinde adlandıramadığımız bir cisim vardı ilk defa almadık ürününün yeni satışa girdiği günden bu yana alıyoruz içindeki cisim mide bulandırıcı bir daha almam. Koca Bim sektörü hoş değil ama ürünün resmini çektim Instagram da attım size.

22 Ocak

Bim Party Cips Ballı Hardallı

Bim party ballı ve hardallı cips içinde siyah kömüre benzer yabancı maddeler çıktı bunlar ne Allah aşkına ya. Biz ne tüketiyoruz yediğim ağzımdan geldi yani. Gerçekten şaka gibi bir iki tanede değil. Dolu var içinde lütfen bu markaya bir el atın gerçekten.

21 Ocak

Bim Jellyparty Berries Jelibondan Boya Çıktı

Bim'den jellyparty berries diye bir Jelibon aldım. Elliyorum siyah boya akıyor. Ağzım hep siyah boya oldu. Sonradan fark ettim. Şu an midem ağrıyor ve midem bulanıyor. Tüm boya dışındaki kaplamadan çıktı, keşke atmasaydım da gösterseydim.

Bim Jellyparty Berries Jelibondan Boya Çıktı
20 Ocak

Bim Party Barbekü Cips

BİM'den almış olduğum party adlı cipsten en alt tabanında iki tane zeytin çekirdeği çıktı ve ayrıca tatlı türü aldığımda eskimiş veya tadı değişmiş ürünlerle karşılaşıyorum ya böyle ürünler satılmasın ya da bunların önüne geçilsin lütfen insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı.

Marka Profili

Bim bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Bim henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Bim bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör