Oktay sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 14:30

Klima alma niyetindeydim farklı firmaların müşteri hizmetlerini aradım ve TCL bana 2, 3 gün içinde montaj olduğunu beyan etti. Tüm konuşmalar Bilkom un elinde vardır. Akabinde buna istinaden 12000 BTU TCL klima sipariş ettim montaj 3 hafta sonrası yapıldı ve 2 ayrı gün de geleceğiz deyip izin günümüzde akşama kadar evde bekletilip gelinmedi. Montajı prosel klima adında taşeron bir firma yaptı TCL in bir diğer markalar gibi bir servis ağının olmadığını da öğrendik (bu arada prosel klima Google puan ortalaması 2.5 in altında Instagram yorumlarını vs kapatmış bir firma). Sonrasında aynı gün içinde klima kumandası çalışmadı. Tekrar TCL i aradık 20 gün oldu hala bir dönüş yok. Klimayı alalı 2 ay oldu neredeyse ama kullanmak nasip olmadı. Dış ünite montajı yeri sebebi ile balkon camını tam açamıyorum halbuki 5 cm sağda olsa yer alanda var fazlası ile böyle bir problem yaşamayacağım. İç ünite montajı ise yine ortalı şekilde değil. Bir klima kumandası değişimi için 20 gün beklemek kadar saçma bir şey yok kesinlikle pişmanım.

21 Ağustos 2024 16:03

21 Ağustos bugün yine aradım bir sonuç yok servis yoğun vs dendi kısaca yaz sıcakları bitti umuyorum önümüzdeki yaz klimamı kullanabilirim ozamana kadar çözerler sorunumu.

Bilkom TCL Klima Mağduriyet

Tunahan
29 Temmuz 2024 10:21
Bilkom TCL Klima Mağduriyet
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
06 Aralık 2024 17:07

Murat
31 Temmuz 2025 17:17
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

TCL Klima Kurulumu Gecikti, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

Bayram