Münevver sonuçtan memnun değil

Big Chefs Next Level Şube Şikayeti

Münevver
23 Ekim 2023 15:49

Ankara Next Level şubesine pazar kahvaltısı için (22,10,2003 tarihinde) 7 kişilik rezervasyon yaptırdık. Menüden sipariş vermek istediğimiz pek çok ürünün olmadığını ya da yapılamadığını söylediler. En son 4 kişilik serpme kahvaltı ile birlikte birkaç ilave istedik. İstediklerimizden biri kaşarlı omletti. Bir yarım saat kadar sonra garson menüde bulunan yanlış hatırlamıyorsam ıspanaklı omletten ıspanağı çıkartıp kaşar koyamayacaklarını söyledi. Bu arada bunu sipariş ettiğimiz çocuk aç aç bekledi. Sonuç olarak bari kaşarlı tost yapalım dedik. Yaklaşık 40 dakiki sonunda geldi tost. Bu arada 2 tane 2 kişilik sipariş ettiğimiz kahvaltıda 2 sunumun ayrı ayrı geçen peynirlerinde de eksik vardı. Birinde 2 dilim Ezine varken öbüründe yoktu mesela. En son Türk kahvesi sipariş ettik. Su lekeli bir bardakla servis edilmiş kahvemiz yanına bir lokum bile konmadan geldi. Siz küçük bir kasabadaki sıradan bir restoran değilsiniz, b de güzel hesabı ödetip yolladılar bizi, çok ayıp gerçekten!

23 Ekim 2023 15:58 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Şubemizde yaşamış olduğunuz deneyime istinaden sizi birebir dinlemek adına telefon ile iletişime geçmek isteriz. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve müsait olduğunuz zaman dilimini göndermenizi rica ederiz. BigChefs Misafir İlişkileri Departmanı

Aley sonuçtan hiç memnun değil

The Hunger Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Yanıltıcı Fiyat Politikası

13 Ağustos 2024 20:28
The Hunger Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Yanıltıcı Fiyat Politikası

Kahvaltı Deneyiminde Hayal Kırıklığı Ve Hizmet Sorunları

Ayşegül
06 Haziran 2025 02:12
Senay sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Fiyat, Kötü Hizmet: Hayal Kırıklığı Yaratan Deneyim

22 Haziran 2025 23:44