Citys Nişantaşı Beymen Club'ta Yaşanan Mağduriyet

Betul
05 Ocak 2024 16:44

05.01.24 günü Citys Nisantasi Beymen Club'a değişim için gittik. Sizinle S**** Hanım ilgilenecek dediler. Kasadaki S**** Hanım'in başka bir müşteriyle olan ödeme işlemi almasını bekledik. S**** Hanım bizimle ilgilenmeye başladığı sırada M***** Hanım gelerek nasıl yapması gerektiğiyle ilgili direktifler verdi 'değişim yapılacak bedenleri de depodan alırsın' diyerek ayrıldı kasadan. Bizim beklediğimiz sırada herhangi bir kisi değişim yapılacak bedenleri getirebilirdi zaman kaybı olmaması acısından ama gerek duyulmadı sanırım. Mağazada o an boş olan birkaç kişi de vardı ayrıca. Değişim işlemine başlandığında yaklaşık 30 40 dakika geçmişti. Bu sefer de kasada sıkıntı olduğunu söylediler. Yalnızca beden değişimi olmasına rağmen ücret farkı talep ettiler sonra yönetici onayı ile olduğunu söyleyerek farksız alacaklarını söylediler bu da ayrı bir zaman kaybı. 'yetkili' M***** Hanım sadece ne yapılması gerektiğini söyleyip asla yardımcı olmadı. Bu sırada sürekli bizden sonra gelen kişilerin işlemleri yapıldı. Bizse beklemeye devam ediyoruz. 50 dakika'dır beklediğimizi söylediğimde M***** hanımdan 'kasa bu kasa ne yapabiliriz' cevabını aldığımızda yaptıklarının ayıp olduğunu, boşta insanlar olmasına rağmen neden girdiğimizden beri yardımcı olmadıklarını sorduğumda kendisi herkesin ilgilendiği bir müşteri olduğunu söyledi fakat defalarca kendi dahil farklı insanların da boş olduklarını gözlerimle gördüm. Hanımefendi değişim için gelen insanlarla vakit kaybetmek istemiyor belli ki, servis verip prim alacağı insanlar varken. Bunu da acık acık hissettiriyor. Kasada değişim için bekleyen biz 'müşteri' statüsünde değiliz tabi. Bir kusura bakmayın bile demiyorsunuz dememe rağmen de herhangi bir özür dilenmedi kendisi tarafından. Ben konuşurken yüzüme dahi bakmayıp başkasının işini kasada halledip oradan ayrıldı. Biz yaklaşık 55-60 dakika bu işlem için bekledik. Her ne olursa olsun, küçücük bir mağazada, bu kadar süre bekleyen bir müşteri düzgünce uğurlanmalı. Kasada sıkıntı olması beni ilgilendiren de bir durum değil. Mağazaya alışveriş yapmak için girdiğinizde herkes peşinizde pervane ne hikmetse. Değişim iade isiniz olduğunda kimsenin umur değil! Böyle bir terbiyesizlik, böyle bir is yönetememezlik ben görmedim. Bir daha buradan ne alışveriş yaparım, ne de bana hediye alınmasını isterim. Sinirden başka hiçbir şeye yol açmadı bugünkü ziyaretimiz.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
05 Şubat 2024 21:36

Dilek
25 Temmuz 2023 13:39
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Club İstinyePark Mağazasında Müşteri İlgisizliği

Ceyda