Beymen.com İade Kabul Etmiyor

Zehra
12 Haziran 2024 12:42

Beymen.com dan aldığım winix zero marka hava temizleyici havayı temizlemek yerine bütün evi kötü bir kokuyla kaplayıp rutubet kokutuyor. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde iade gönderin biz bakalım dediler. Gönderdim 1 hafta sonra bir çalışan arayıp ekiplerimiz çalıştırmış herhangi bir koku yokmuş geri göndereceğiz dediler. Eğer Beymen olarak sağlığa etki eden bir ürün satıyorsanız ben size bir sorun var diyorsam bunu belgeli usulüne uygun bu testler yapılmış herhangi bir sorun saptanmamış demeniz gerekiyor. Herhangi bir çalışanınız beni arayıp ekiplerimiz çalıştırdığında koku olmamış demeniz müşterinizin şikayetini hiçe saymaktır. Böyle büyük bir firmanında aslında diğer firmalardan bir farkı yok demektir. Ürünü apar topar bir telefonla geri kargoya veriyorsunuz benim elimde bu ürünün sağlam olduğuna dair herhangi bir kanıt olmadan. Bu tutumunuz bir müşteri kaybettirdi size. Ben ürün geri geldiğinde yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum ve sizin bu firma olarak tavrınız iade politikalarınızın iyi işlemediğine delalettir.

Özlem
26 Ekim 2023 15:03
Gülümser sonuçtan memnun değil

Gülümser
08 Ocak 2024 11:31
Melahat sonuçtan hiç memnun değil

Melahat
24 Şubat 2025 10:55