Senyırt sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 09:18

Doğum günü pastası için Ataşehir Beyaz Fırından sipariş verdim. 26.07.2024 Pazar günü geldi. Ücretini ödedim, misafirler geldi. Pastayı kestik. Bir misafir pastayı yerken içinden uzun saç teli çıktı. Resmini çektim, pastayı çöpe attım. Beyaz müşteri hizmetlerini aradım, saç çıkan pastanın resmini gönderdim. Sonrasında yetkili beni arasın dedim. Mağ. Müd. Yardımcısı olduğunu söyleyen F*** bey aradı. Yapabileceğim hiçbir şey yok dedi. Bende gereken yerlere yazacağım dedim. Umursamadılar. Ben buna 850.00 TL para verdim. Bir de bu sağlık. Bunu sizden ricam ediyorum. Her yerde yayınlayın.

06 Eylül 2024 09:14

13.10.1973 yılı benim doğum günüm. Beyaz Fırın uygulamasını telefona indirince, doğum günü hediyesi olarak tekli pasta hediye ediyor. Ben Kadıköy Beyaz fırından Mart 2024 de hediyemi almak için gittim. Pastamı aldım. Pastanın tadında bozukluk vardı. Bunu müşteri hizmetlerine ilettim. Tekrar hediyenizi tanımlıyoruz dediler. 05 Eylül 2024 Perşembe günü Kadıköy şubesine gittim. Hediye pastamı almak istedim. Ama hediye pastamı iptal etmişler. Beyaz Fırın bir pastaya muhtaç mı? O kadar alışveriş yapıyorum. Hediye pastamın iadesini istiyorum. Bunu da sayfanızda yayınlarsanız sevinirim. Her kes beyaz fırını müşterileri nasıl kandırdığını görsün. Zaten ürünleri çok pahalı.

30 Temmuz 2024 09:28 (Şikayetten 9 dakika sonra)
19 Ağustos 2024 14:34

Beyaz Fırın hala dönmedi. O kadar para verip, bir de doğum günü pastasının içinde saç teli çıkıyor. Para iadesi istiyorum.

06 Eylül 2024 09:17

Ayrıca daha önce aldığım doğum günü pastasının içinden saç teli çıktı. Bununla ilgili henüz dönen olmadı. Para iadesi istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum

Tamar sonuçtan hiç memnun değil

Pelit Pastanesi Doğum Günü Pastası Hayal Kırıklığı

04 Ocak 2024 16:19
Pelit Pastanesi Doğum Günü Pastası Hayal Kırıklığı

19 Temmuz 2023 21:06
Pelit Pastanesi Kıllı Tüylü Pastası Ve İlgisiz Şube Beykent
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 00:17

Beyaz Fırın Sipariş Verirken Dikkat

05 Ağustos 2024 15:48
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 15:37