Berrak Temizlik (Konya) Hem Suçlu Hem Güçlü

26 Temmuz 2023 12:39

Konya Selçuklu'da berrak hali yıkama'ya halımı yıkatmak için verdim halım yıkanıp geldiğinde deforme olmuş şekildeydi. Hemen iletişime geçip halımın deforme olduğunu söyledim. Onlar da gelip alacaklarını tekrar yıkayacaklarını boya çıkmazsa yerine yeni halı alacaklarını söylediler. Tamam deyip bir süre beklemeye başladım aradan birkaç gün geçtikten sonra ses soluk olmadığı için tekrar telefon açtım.

Durumun ne olduğunu sordum onlar da bana halıdaki boyanın geçmediğini yerine yeni halı alacaklarını söylediler. Birkaç güne halıyı alıp getireceğiz dediler. Ama dediklerinin arkasında durmadılar kaza yaptı araba masrafa girdi 50 bin lira tuttu işte araba yok getiremeyiz gibi bahaneler söylediler tamam dedim.

Onlar da bir hafta 10 güne çözüp halıyı alıp geleceklerini söylediler resim atıp model seçecektim onlar da seçtiğim modeli alıp getireceklerdi bu şekilde konuştuk tabii yine dediklerinin arkasında durmadılar bu konuşmadan kötü bir aksanla azarlar gibi konuştu. Berrak halı yıkama yani benim konuştuğum telefon numarasını sahibi e*** c*** adında bir adam ben de bir ay boyunca beklediğimi iyi niyetimle müsamaha gösterdiğimi belirttim.

Bu adamda cinsiyetçiliği öne sürecek siz bayanlar laftan anlamazsınız diyerek küçümser bir tavır sergiledi. Ben tekrar bugün halimi getirmezse getirmemesini aksi halde gidip şikayetçi olacağımı söyledim. Bu adamda bana yürü git nereye şikayet edersen et, yürü git diyerek hakaret etti.

Şu an tamamen mağdur edildim ne halim elimde ne ücreti ne de yerine bir halı getirdiler. Ben artık birileri bunun gibi insanlara bir şeyler yapılmasını bunların önüne geçilmesini istiyorum. Ne müşteriye saygıları var ne de verdikleri söze sadakatliler. Berrak halı yıkama insanlara bu şekilde muamele etmemen gerektiğini öğreneceksin.

Sümeyye
Sümeyye
07 Aralık 2023 09:59

Firma 1.5 ay beni oyaladıktan sonra eşim devreye girdiği için ücret iadesi yapıyor. O sırada benim misafir odam halısız kalıyor " 1.5 ay boyunca! Sonra diyor ki biz sizi mağdur etmedik. Paranızı verdik. Vermeyede bilirdik diyor. Böyle bir düşünce olabilir mi? Umarım kimsenin başına gelmez paranızla rezil oluyorsunuz.

Moto
Moto

Berrak halı yıkamaya ben de halı yıkattım çok güzel yıkıyorlar böyle bir sorunla karşılaşmadım

25 Kasım 2023 23:22

30 Eylül 2025 18:21
kirli-hali-teslimati-ve-saygisiz-hizmet-deneyimi-5.jpg
kirli-hali-teslimati-ve-saygisiz-hizmet-deneyimi-3.jpg
Nevra sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 14:59