13 Nisan 2023 14:25

Eczaneden aldığım Bepanthol sensidaily krem cildimi mahvetti. İlk başlarda anlamadım kullanınca ellerim kaşınıyordu 300 TL verdiğim kremden hiç şüphelenmedim açıkçası fakat daha sonra fark ettim. Kremi kullanmadığım gün kaşıntı yok ama kullanınca sabahlara kadar ellerimin kaşıntısından uyuyamıyorum. Bu konuda mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Güvenle aldığım ürün bu şekilde cilt problemi çıkardı bana

Tuba
Tuba

Bu kadar reklama tekrar sizin markanıza bir şans vermek tamamen benim suçum bence, daha önce de atopik cilt için çıkarmış olduğunuz 20 ml lik krem aldım fayda görmedim az bir miktar olduğu için kullandım eczacı ileri ki günlerde faydasını göreceğimi söyledi, faydada görmedim zararda. Bepantol 400 ml lik atopik ciltler için olan krem oğlumu birkaç kez kullanma sonrasında getirdiği fotoğraflar paylaşıyorum bir daha asla markanızın hiçbir ürünü almayacağım kreminizde markanız gibi bir çöp oldu kullanılmayan. Dilerim reklamlarınıza aldanıp benim gibi alan olmaz ve isminizde ürünleriniz gibi çöp olur

bepanthol-krem-kasinti-yapti-3.jpg
Özlem
Özlem

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benimde cildim o kremden sonra çok kotu oldu, bende krem dermatolojik testlerden geçmiş ve bebeklerde kullanıma uygun diyor diye hiç ona yormadim. Simdi sizi okuyunca olabilir diye düşünmeye başladım. Ne yaptınız sonrasında nasıl düzeldi cildiniz, ben kremi kestim, siz ne yaptınız

Bepanthol Sensiderm: Egzama İçin Hayal Kırıklığı

07 Nisan 2025 15:15