Gizem sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 11:20

Boyner onlinedan Benetton marka yeni sezon ayakkabı siparişi verdim. Gelen ayakkabının ücretini ödediğim ürün ile alakası yok. Ayrıca sol ayak denenmiş içerisinde yapışkan bile mevcuttu. Değerlendirme de bunu belirttim ama değerlendirmemi reddetmişler. Günlerdir ayakkabıyı bekliyorum bir de görselden farklı detaylara sahip model göndermişler. Madem öyle görseli değiştireceksiniz ya da aynı ürünü göndermek zorundasınız. İade ya da değişim ile uğraşmak zorunda değilim ben. Zaten istesem mağazadan alırdım zamanım olmadığı için online dan aldım. Görseldekinden farklı ürün göndermek Tüketici Hakları'na göre hatadır. İstediğim ürünün yeşil detayları vardı ve tabanı şeffaftı. Arka yazıları yeşildi. Günlerdir Boyner sorunu mağduriyetimi gidermiyor. Banan ürünü iade edip tekrar sipariş oluşturabilirsiniz diyor. Bu çözüm değil zaten benim yasal hakkım. Benetton gibi büyük bir markanın Boyner'de bu tarz mağduriyetler yaşatmasına izin vermesi de enteresan. Boyner'in çözeceği yok Belli ki Benetton dan destek rica ediyorum bu durumda. Boyner'i ise Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Sabırlı davranıp mağduriyetimin çözülmesini bekliyorum eğer çözülemeyecekse 2 kişi aynı üründen aldık ikimizde şikayette bulunacağız. Benetton dan bir destek beklemekteyiz.

25 Mart 2024 12:07 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz alınmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Benetton Müşteri Hizmetleri

25 Mart 2024 13:02

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Benetton Müşteri Hizmetleri

25 Mart 2024 20:48

Herhangi bir çözüm sunulmamıştır. Boyner'den aldığınız için bir şey yapamıyoruz dendi. Kendi markaları olduğu için Boyner tarafından bir aksiyon alırlar diye düşünmüştüm ama kendi markalarının arkasından durmuyorlar satıcı farklı olduğu için

18 Nisan 2024 09:46

İade işlemini kabul ettim. Tarafıma kargo göndereceklerdi ama 2 haftadır kargoyu bile gönderemediler. Ve hala da sitelerindeki ayakkabı görselini güncellememişler. Boyner'in görsellerine inanıp sipariş verirken 2 kere düşünmenizi öneririm

05 Temmuz 2024 11:09

Yasal yollara başvurumu yaptım.

Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 19:37
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
01 Temmuz 2024 13:09
Guess Türkiye Sattığı Ürününün Arkasında Değil Pişmanlıktır.
Guess Türkiye Sattığı Ürününün Arkasında Değil Pişmanlıktır.
guess-turkiye-sattigi-urununun-arkasinda-degil-pismanliktir-3.docx

14 Haziran 2024 17:08
Tommy Hilfiger Tommy Hillfiger Ayakkabının Fıkra Gibi Hikayesi
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 02:22
Derya sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 17:33