Esengül sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 16:06

Nisan 2024 tarihinde aldığım Bellona Larissa Koltuk takımı ve sandalyelerde tüylenme oluştu. Servis yönlendirdiler. Gelen servis normal olduğunu, bir sıkıntı olmadığını söyledi. Tekrar aldığımız mağaza ile görüştük, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımızı söyledik ve tekrar servisi gönderdiler. Şimdi ise koltuklara başka bir kumaş seçip bu koltukları söküp yeniden istediğimiz bir kumaşla kaplama yapacaklarmış. Ben bu süreçte ürün tadilat olup gelene kadar mağdur olacağım ve kumaşı sökülecek, bütün malzeme çıkıp tekrar takılacak, süngeri deforme olacak. Böyle bir uygulama istemiyorum. Bu kadar yüksek fiyata aldığımız koltukta böyle bir sorun yaşayıp koltuğun ve sandalyelerin komple sökülüp tekrar kaplanmasını değil, istediğim bir kumaşla fabrikadan yeni ürünün tarafıma gönderilmesini talep ediyorum. Çözüm sağlanmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak yeni ürün veya para iadesinde bulunacağım.

profile profile profile
23 Ağustos 2024 16:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

29 Ağustos 2024 09:34

29 Ağustos 2024 17:36

Aramış olmak için arıyorsunuz, önemli olan verdiğiniz ürünün arkasında durmanızdı. 10 gün kullanılan bir ürün de bu şekilde sıkıntı çıkıp kabul etmiyorsanız sizin ayıbınız, böyle büyük bir markaya yakışmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım mecburen

Yorumlar (6)

Atilla
Atilla

Aynen sadece aramak için arıyorlar. Bu nasıl bir firmaymış arkadaşlar, adı sanı duyulmayan internette almış olduğum bir ürünü bile adamlar sorgusuz sualsiz iade alıyorlar. Türkiye'nin bu kadar büyük bir firmasının nasıl bu kadar kötü bir müşteri anlayışı olur anlamıyorum.

Defne

Tüketici Hakem Heyeti'ne basvurdunuzmu? Süreç hakkında bilgi verir misiniz lütfen

Benim şikayetimi de destekler misiniz ben de sorunlarla karşı karşıyayım

Zeynep
Zeynep

Bende aynı sorunları yaşıyorum koltuk resmen tüylendi ve hiçbir şekilde ürünün arkasında durulmuyor

Esengül hanim Sorun çözüldü mu? Koltuk. Fiyatınız ne kadardı

Esengül

Maalesef çözülmedi 2 adet 3 lü koltuk 4 tane sandalye ve tvğnştesi olarak almıştık 95 bin tl

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımında Kumaş Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Havva
22 Temmuz 2025 20:12
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 16:46

Bellona Kategorileri