Emel sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 13:34
Emel'in Teşekkür Mesajı
“Hem işini çok iyi yapan servis elemanlarına hem de Bellona'ya teşekkürler”

Nisan 2024 tarihinde aldığım Bellona Larissa Koltuk takımı tüylenme yaptı. En son çıkan ve en iyi olduğu için mağaza çalışanlar tavsiye ettiler. Tüylenen bir koltuk ilk defa gördüm nasıl olur da bu kadar yüksek fiyata aldığımız koltukta böyle bir sorun yaşarız anlamıyorum. Koltuklarımın alınıp tekrar değişik bir kumaşla yüzlenmesini veya iade alınmasını talep ediyorum.

profile profile
22 Ağustos 2024 13:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

22 Ağustos 2024 16:23

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

30 Ağustos 2024 13:23

Sürekli arıyorum vermiş olduğunuz numaraları ama asla bağlanamıyorum. Siz beni ararsanız lütfen daha iyi olacak

12 Kasım 2024 21:13

Bilgi vermek ve teşekkür etmek için yazıyorum. Koltuğu gelip gördüler ve sadece oturum yeri kabardığı için oraya kumaş siparişi verdiler. Kumaş geldikten sonra tekrar gelip koltuğu söküp oturum yerini alıp götürdüler. 1-2 hafta içinde yüzleyip bugün getirdiler ve burada monte ettiler. Kesinlikle orijinal ve çok güzel olmuş. Sanırım çok iyi bir servise denk geldim. Servis elemanlarına ve Bellona'ya teşekkür ediyorum.

12 Kasım 2024 21:15

Hem işini çok iyi yapan servis elemanlarına hem de Bellona'ya teşekkürler

Esengül

Merhaba aynı sorunu bizde yaşadık nasıl bir çözüm getirdiler

Emel

Merhaba. Yetkili servis geldi fotoğraf çektiler ve kumaş talep edeceklerini söylediler. Eğer Bellona kabul eder kumaş gönderirse sadece oturum yerini değiştireceklermiş. Yan ve sırt kısmını değiştirmeyeceklerini söylediler. Bakalım Bellona ne diyecek belki de kumaş göndermeyebilir. İade asla almıyorlar, değişim yapın diyorum olmaz diyorlar. 15 yılın üstüne bir koltuk takımı aldık onunla da rezil olduk

Emel

Yazılı telefon numaralarını arıyorum ama bağlanamıyorum. İletişim 0. Yani anlayacağınız paramız çöp oldu kimse ne dönüş yapıyor ne cevap veriyor

Esengül sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 16:06
Bellona Larissa Koltuk, Sandalye Paramın Karşılığı Çözümü İstiyorum
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
21 Şubat 2025 18:38